>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
Tyl razy se mowilem nie grac tych arabskich I filipinskich lig w pilke to zem dal na tego mierzejwskiego... szkoda gadac, nigdy wiecej jak tam nie umiea prosto kopnac w pilke poziom naszej 3 ligi

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Tyl razy se mowilem nie grac tych arabskich I filipinskich lig w pilke to zem dal na tego mierzejwskiego... szkoda gadac, nigdy wiecej jak tam nie umiea prosto kopnac w pilke poziom naszej 3 ligi

To nie graj.
Ludzie przegrywają masę pieniędzy bo grają coś na siłę i wbrew swoim zasadom.
Potem płacz, że nie wchodzi. ;)

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no tak zapomnialem ze King to zawodnik w ktorego meczu co pogram to wyjebka wiec przykro mi, ale ci co maja Smitha kaput
Nie pierdol siekiera, tego nie zatopisz :cool:

marcins 224

marcins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
W ES setif over 9,5 roznych 365 po 1,9.
Niech juz Gubbio nie nabije roznego bo taki tripel zabojca poszedł z roznych i przez przypadek zaakceptowałem over 10 a miało byc 11 i ledwo nabili, a jak weszło by 12 to prawie 8k wiecej by było

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ja mam jeszcze gorzej,bo nie wiem po co w ogole grac piłke. Nożna i tenis, to dwa sporty,ktorych nie ruszam.
Ok,od swięta :]

Status
Zamknięty.