Atletico -2.5 (4:0) @ 2.10 caloroczny ruszyli teraz z kopyta
zero zaangażowania, po nich sie tego nie spodziewalem alo coz ????
Więc Perek tak przestrzega przed braniem chwilówek na zakłady, jak ty graniem grubo na rożne, a się go czepiasz.
Może i odrobiłeś, ale i tak szarżujesz na swoim graniu i przy większym limicie pecha jesteś w plecy, bo z pewnością granie za 2,5-5% budżetu jest dla ciebie obce.
Ja wszystkie swoje typy rozliczam (skuteczność można sobie sprawdzić). Ja nie mam w zwyczaju chwalić się, ile wygrywam i ile przegrywam. Ale to wynika z natury. Twoja najwyraźniej jest inna![]()
10-1 w dwumeczu ????zero zaangażowania, po nich sie tego nie spodziewalem alo coz ????
Po tym meczu męczarnia w Dortmundzie na minus szybko zapomniana ????Malaga - Cordoba over 5,5 @1.62
over 6,5 @4.10 to tak już dla zabawy przed dobranoc![]()
Atletico Guijuelo over 7,5 @2,63 stawka rekreacyjne![]()
Jakby kogoś interesowało to ta Minnesota Wild jest bardzo mocnym public betem dzisiaj, 81% zakładów w tym meczu, idzie w ich stronę, nie namawiam do niczego, ale nie zdziwi mnie jak wygrają po dogrywce, albo w regulaminowym czasie lecz tylko jedną bramką
http://www.thespread.com/nhl-hockey-public-betting-chart
Nie jest mi obce, ale przy budżecie 500 PLN granie za 5% oznacza stawki rzędu 25 PLN, co z automatu skazuje mnie na składanie po groszu przez długi okres.
piękny kurs na win Spurs 1.86 w całorocznymCo polecacie na nocke z NBA?
Więc widzisz, że nie masz cierpliwości. Zauważ, że gdyby negatywna koniunktura przypadłaby tobie na początku stawiania to byś stracił nie tylko 2,5k na rożnych, ale i kolejne zainwestowane pieniądze, bo wpłacając 500 PLN nie można grać za 300 typów powiedzmy sobie średnio pewnych i przeanalizowanych.
Bez spiny ziomuś. Nie mam bólu dupska, bo sam wygrywam, jednak zachowuje pewne proporcje, aby przy złej passie nie stać się bankrutem.
Tobie gratulacje za odrobienie strat i wygrane, ale nie obraź się, ale według mnie miałeś więcej przy nich szczęścia niż rozumu. Masz teraz dobrą okazję, aby to zmienić, bo jesteś na czysto, a pazera za większymi pieniędzmi niż pozwala na to budżet nie może wygrać...
piękny kurs na win Spurs 1.86 w całorocznym
hmmm Memphis Boston to takie 50-50 wydaje się, ale nie wiem jak z abencjami w drużynachTo także pobieram, szukam coś jeszcze z NBA do dubelka.
Moze Memphis ?