>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
zagram under 170.5 @ 1.60 + montreal ml + chicago ml+ sharki ml jak wejdzie kurs...pingwiny i floryde odpuszcze jednak ako ok 8-10 i za 500 moze jakis underek w nhl ale linii 5 nie tykam bo sezon overowy w hooy

siatka dziś dobra

Modena @1,70
ACH Ljubljana @1,41

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Amasyaspor - Sivasspor GODZ: 10,00
TYP: Poniżej 3.5 gola
@1,5
Polecam oglądałem mecz ostatnio tam boisko u nich to taka murawa jak w naszych b klasach.... Piłka się podbija a chcą grać kombinacyjnie, under jak się patrzy wyniki ostatnich meczy pucharowych mówią same za siebie :]
Na rano kuponik:
Amasyaspor - Sivasspor GODZ: 10,00
Poniżej 3.5 gola
@1,5
+
Kasimpasa
@1.50
+
Anyang Kgc
@1.30
Ako: 2.925 potem rozlicze

ziomus7355 152

ziomus7355

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slaskie
Witam, nie wiecie przypadkiem jak wygląda dzisiaj sytuacja w eurolidze w Realu Madryt? Jeśli dalej Real bez 3 zawodników to Bamberg bierze mecze.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, nie wiecie przypadkiem jak wygląda dzisiaj sytuacja w eurolidze w Realu Madryt? Jeśli dalej Real bez 3 zawodników to Bamberg bierze mecze.
a co to za trzeci nieobecny?
Lull już grał w weekend w lidze, Randolph nie więc nie wiem czy dziś zagra a ten trzeci to nie wiem kto bo wszyscy oprócz Thompkinsa są na chodzie

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Szału nie ma, ale problemów też zero.
No właśnie czytam w dziale, że podobno czasem bez weryfikacji, a ziomek mi pisze, że chcieli od niego wszystko co można chcieć, że trzymają wypłatę itp....Niby firma solidna, bo widzę ją nawet na bandach w premiership, więc chyba spróbuję tego bonusa. Może u mnie pójdzie sprawnie ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie czytam w dziale, że podobno czasem bez weryfikacji, a ziomek mi pisze, że chcieli od niego wszystko co można chcieć, że trzymają wypłatę itp...
Jeszcze takiej firmy nie założyli, co by wszystkim dogodziła.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jeszcze takiej firmy nie założyli, co by wszystkim dogodziła.

W temacie tego bukmachera kilka postów i cisza, a bonus bardzo atrakcyjny z małym obrotem. Więc węszyłem jakiś podstęp ;) No nic, wpłacam.

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
Kania drugi set 1,8

co za głupia ściera ta Kania ja pierdziele do zera z kwalifikantką... od dziś zasada- zero damskiego sportu bo wczoraj w siatkę włoską też wpierdzieliłem prowadząc 6-0 przegrały seta. Bez sensu..

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W temacie tego bukmachera kilka postów i cisza, a bonus bardzo atrakcyjny z małym obrotem. Więc węszyłem jakiś podstęp ;) No nic, wpłacam.

Co za bonus?

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
gracie coś w Korei o 11, lub jakieś fajne dogi w Chinach u kobiet ?Tomek ? Rambo?
Na chinskich babkach sie nie znam. W Korei, ewentuslnie cos na overa,ale linia wysoka,wiec moze cos na live.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Atrakcyjność w takim razie to pojęcie względne ????
Wiem. Miałem bardziej na myśli forumowego Janusza, który zrobi publicznie laskę za bon 5pln do bah ;) Chociaż 150zł piechotą nie chodzi i zawsze można przytulić.

Status
Zamknięty.