wawo
Użytkownik
Jak wyglada ten slalom gigant ? tam sa jakies 2 rundy czy co? chodzi mi o typ Rogera bo jak w 1 przejezdzie ten zawodnik jest lepszy
nastepny co gra typ a nie ma o nim zielonego pojecia, bo jakis rozer podal.
Jak wyglada ten slalom gigant ? tam sa jakies 2 rundy czy co? chodzi mi o typ Rogera bo jak w 1 przejezdzie ten zawodnik jest lepszy
Daj taki i taki, ryzykant najlepiej taki, żeby z 5 na nowe auto było
Nie no, świruje jakiś sympatyczny dubelek, ew. sugestie na live
ja bezpieczny bym poprosił
Czy bede zbyt zachlanny jesli powiem, ze oba chetnie przemysle?
a ten Guangdong over 200 pkt nie można ? ????Wg mnie pewny dubel na dziś to: Beijing +11 + Guangdong najwięcej pkt w kwarcie ako = 1,70. Ewentualnie można dorzucić Shanxi on road po 1,5 około.
Ryzykant: Tongxi win 3,10 ochłapy, open ponad 7@ stało, i Shandong 5@.
a ten Guangdong over 200 pkt nie można ? ????
to macie odemnie coś typu 95% że wejdzie
Inter wygra.... 1.75 bet365
istny szpital w Sassuolo, praktycznie nie ma kim grać trener.... już nie mówie o strzelaniu bramek....
można spróbować handi
sama wygrana praktycznie pewna jak krzyż w kościele ! :]
W dziale sporo na ten temat pisane. Chyba wiekszosc ostro stawia na gosci bo kursy mocno spadly w dol.Szpital w Sassuolo. Zastanawiał się ktoś nad typem w stronę Interu ? Przełamią się w końcu na wyjeździe ?
Genoe postawię później... mam już zaznaczoną do graniaTo dołóż jeszcze do tego Genoę i masz dubla pewniaka. Oczywiście któraś drużyna sobie sprzeda no bo to Włochy ????