>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
grasz cos jeszcze?
Sorki,ale myslalem,ze mecze za godzine i nie zdązylem wrzucic pogralem Phila + over 204pkt. w tym meczu plus Miami +8.5 pkt.
Nets-Phila to 50/50.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spalić się muszą brazole albo ciężko z handi
Ten spray zrobił robotę niestety

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozdrawiam tego gościa co grał G2 -2.5 i G2+C9 za &quot;limit&quot;. Ja na te zdarzenia miałem limit 2.5 koła, więc jeżeli on też za tyle zagrał to albo jest głupi albo bogaty grając za takie stawki na bo1 w csie.
Co prawda mecz jeszcze trwa.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozdrawiam tego gościa co grał G2 -2.5 i G2+C9 za &quot;limit&quot;. Ja na te zdarzenia miałem limit 2.5 koła, więc jeżeli on też za tyle zagrał to albo jest głupi albo bogaty grając za takie stawki na bo1 w csie.

Teraz do dogrywki :cool:

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask

:grin: popatrz troche moich postow potem sie wypowiadaj to raz a dwa mecz jeszcze trwa i obydwa typy nadal sa w grze

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musieliby wygrać następn, słabo to widzę
Hah no pproszę

K 43

krak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wy chyba macie jakieś stream opóźniony ja oglądam na twitchu.

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
:grin: popatrz troche moich postow potem sie wypowiadaj to raz a dwa mecz jeszcze trwa i obydwa typy nadal sa w grze

Widziałem Twoje posty i przypominasz trochę takiego &quot;Wawo csa&quot;. Różnica w tym, ze nie piszesz skąd masz info ale stawiasz max stawkę. Więc albo grasz na zapałki albo jesteś (bez urazy) głupi albo bogaty, bo każdy kto zna się na csie wie jak wyglądają mecze bo1 i mi np. szkoda by było ładować tyle hajsu w kurs 1.7 przy drużynach 50/50.

Aczkolwiek życzę Ci aby weszły te typy, sam akurat pograłem G2 więc mam nadzieję że ogarną.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Widziałem Twoje posty i przypominasz trochę takiego &quot;Wawo csa&quot;. Różnica w tym, ze nie piszesz skąd masz info ale stawiasz max stawkę. Więc albo grasz na zapałki albo jesteś (bez urazy) głupi albo bogaty, bo każdy kto zna się na csie wie jak wyglądają mecze bo1 i mi np. szkoda by było ładować tyle hajsu w kurs 1.7 przy drużynach 50/50.

Aczkolwiek życzę Ci aby weszły te typy, sam akurat pograłem G2 więc mam nadzieję że ogarną.
Ja gram max stawke? Podalem tutaj z 200 typow z csa i max 10 bylo pod limit zagranych, kursy? Kazdy kto mnie obserwuje ten wie ze nie jestem glupi, i mam duza skutecznosc w csie i to na srednim kursie 2.3-2.4

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Spokojnie ogarniają, chociaż TT to tragedia, ale jak porównać z Immortal to bez porównania - Ci to dopiero dzieci we mgle.

Swoją drogą zaraz przecież Hellraisers wygrywają :p

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
Jakos podejrzanie wygląda linia 208,5 w meczu Pelicans, w ostatnich meczach tych druzyn padało znacznie mniej hmm jakaś podpucha czy co, bo to przecie powinien byc oczywisty under z tą linia

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
G2 wygrana szkoda handi bo przy dogrywce bylo juz blisko

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
king-of-tennis +2 Punkty (dzieki wielkie za g2)
Status
Zamknięty.