>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
radinho19 241

radinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
A odbiegając od bukmacherkii, widzieliście jaki Po spod pokazali, z typkiem co położył się na ziemię i martwego udawał po czym po chwili wstał i poszedł.

http://telewizjarepublika.pl/szczyt-manipulacji-w-spocie-po-wystapil-meczennik-kod-u-udajacy-martwego,42116.html

Tam to postkomuniści nie mogą się pogodzić, że utracą swoje wpływy zobacz co zrobili bodajże wczoraj tylko w 3 województwach można było odbierać program tvp to jakieś chore manipulacje.

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
???? kartka dla czerwonego lewaczka. Jak Ty jesteś prawicowy to ja jestem Kopernik. Prawicowość nie ma nic do tego czy chcesz w tym kraju ciapatych.
Jeśli chcesz cenzurować debatę i bronić ludziom wolności wypowiedzi to jesteś czerwonym lewusem, więc schowaj twarz w pupcię i się więcej nie wypowiadaj.
Już wiem, uderzyło cie, bo jesteś rasistą, a wg. ciebie każdy nie rasista to lewak? Ogarnij się gówniarzu. Mówienie na kogoś czarnuch to jest okey? I każdy kto takiego broni to lewak? Czego/kogo ty bronisz? Masz kolegę &quot;czarnego&quot;? Czy wiesz, co czuje &quot;czarnuch&quot; czytając o sobie ten sposób nazywania go?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fiddy +1 Punkty
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KATOWICE
Teraz tak .....
Poczekac az bedzie handi na Barcre - 1.5 z przynajmniej 1.83 i mozna brac
Ale tak jak pisalem wczesnie espanyol +3 Barca teraz gra troszke inaczej niz kiedys co miazdzyla 5 czy 6 do 0 polecam osobiscie

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bazak3 +1 Punkty
rafalo1333 640

rafalo1333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Już wiem, uderzyło cie, bo jesteś rasistą, a wg. ciebie każdy nie rasista to lewak? Ogarnij się gówniarzu. Mówienie na kogoś czarnuch to jest okey? I każdy kto takiego broni to lewak? Czego/kogo ty bronisz? Masz kolegę &quot;czarnego&quot;? Czy wiesz, co czuje &quot;czarnuch&quot; czytając o sobie ten sposób nazywania go?
Nie jestem rasistą, po prostu nie może być mowy o zamykaniu ludziom gęby na pewne ustalane przez jakichś &quot;równiejszych&quot; &quot;złe wyrażenia&quot;. Inaczej jest serio kogoś nienawidzić ze względu na rasę czemu jestem stanowczo przeciwny, a inaczej używać tego sformułowania w żartach, co zrobił Dawid. Kategorycznie sprzeciwiam się wprowadzaniu cenzury, bo ocenzurowanie chociaż jednego słowa to pierwszy krok do tego, by ocenzurować całą niewygodną resztę. EOT.

Status
Zamknięty.