A co bys zaproponowal na nocke 2.0 kurs ? najpewniejsze z twoich wyborow
Jose nic Ci z NBA nie zaproponuje, bo ja tego nie ogarniam co sie w tej lidze ostatnio dzieje.
Szybciej cos z tych lig,ktore wymienilem, Australia mi ostatnio dobrze wchodzi.
A co bys zaproponowal na nocke 2.0 kurs ? najpewniejsze z twoich wyborow
Miał grac...nie lata po parkiecie ?Mi najlepszą opcją wydaję się Atlanta, przecież goście znów bez Kemby.
Miał grac...nie lata po parkiecie ?
Gra, teraz włączyłem dopiero. Na Roto było że jest aut, kursy przecież wszędzie poleciały do 1,6. I tym o to sposobem się nieźle wpakowałem, ale zobaczymy może ogarną.
Nie da sie grac NBA na logike, dzis pewnie Indiana pocisnie Detroit...nie napisze Charlote,zebys nie stracił nadziei.![]()
Adelaide gralem ostatnio, dzis na Brisbane. Nie sadze,że jutro kolejny raz zleją Sydney,tylko kurs na Kings średni, moze cos na Live. Korea,tylko strasznie wczesniej i Filipiny, moze cos przyatakuje.Indianę mam, chociaż coś oddadzą, bo ostatnio 2 wtopy na nich. Najlepiej Hawsk nie wygląda, wczoraj niby Boston też do przerwy w trąbę dostawał, tylko że wczoraj jednak faktycznie Kemby nie było. 9 punktów, zobaczymy.
coś na rano masz u Azjatów, zagrałbym od razu, bo pewnie znowu wstanę po 12 i będzie po herbacie. Adelaide grasz?