>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
rafalo1333 640

rafalo1333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Birmingham - Brighton
Granada - Sociedad
w obu meczach powyżej 1.5 gola
AKO: 2.65
Stawka: 310
Do wzięcia: 821

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ehe +1 Punkty
big93 +8 Punkty (złapałem AKO: 5.25 DZIENA!!!)
pawel-130361 141

pawel-130361

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
St. Louis
Milan az tak słabo gra? Jak to wyglada po statach?

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Milan prwie stracil gola do szatnibardzo malo brakowalo. Ogladalem tylko 10 minut koncowe 1polowy ale wygladalo to tak jakby nie chcieli za bardzo wygrac... Ja bym odpuscil ten mecz ale kazdy zrobi jak uwaza

ullysses 114

ullysses

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Ale Milan tez prawie strzelił w pierwszej połowie. A teraz o wiele lepiej wyglądają. Juz powinni przynajmniej jedna miec na koncie.

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale Milan tez prawie strzelił w pierwszej połowie. A teraz o wiele lepiej wyglądają. Juz powinni przynajmniej jedna miec na koncie.

No tak jak pisalem ja tylko 10 minut ogladalem. Ale dzieki za info ;)

jessi 246

jessi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Granda - RSS oglądał ktoś 1HT, warto się w over 1,5 pakować?

O 129

olek-cbr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie było już sporo razy ale mam prośbę mógłby ktoś podać mi jakaś fajna stronkę z której korzysta przy typowaniu, chodzi wyłącznie o piłkę nożna, taka w której będą statystyki, tabele i informacje o meczach typu kontuzje kartki oraz jakieś ciekawostki

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mikolów
Pewnie było już sporo razy ale mam prośbę mógłby ktoś podać mi jakaś fajna stronkę z której korzysta przy typowaniu, chodzi wyłącznie o piłkę nożna, taka w której będą statystyki, tabele i informacje o meczach typu kontuzje kartki oraz jakieś ciekawostki

http://www.soccerway.com

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
olek-cbr +1 Punkty (dzieki)
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podziele sie z pewnym spostrzezeniem.. Wy czesto wierzyce w tzw. lamance czyli na przyklad druzyna wygrywa 2:0 (w pilce noznej) po czym traci 3 bramki i przegrywa 2:3. Ameryka Poludniowa glownie ????
Ja z kolei powoli zaczynam wierzyc w fixy w pilce recznej! Mozliwe, ze mam pecha, ale naprawde duzo obstawianych przeze mnie meczow konczylo sie dziwnym remisem. Dlaczego dziwnym? Caly mecz prowadzenia a w ostatnie 4 minuty 5 straconych bramek, gdzie wczesniej byla bramka za bramke.
Ale ja sie wycwanilem ???? Mialem mecz szwajcarskiego handballa. Po przerwie 16:13 dla moich, kurs byl +0.5 na moich po 1.75. Ja wzialem DNB po 1.85. I co? Koncowka bodajze 2:7 i REMIS! Mialem DNB wiec mam zwrot, ale i tak sie ciesze, bo moi prowadzili caly mecz a na 15 sekund przed koncem przegrywali 1 bramka. Gol na kilka sekund przed koncem i remis.
W przeszlosci tez pamietam wiele remisow w slabszych ligach. Nigdy nie postawie na czysty win, zawsze +0.5 albo DNB.

Status
Zamknięty.