>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znam to uczucie, ja w dodatku się wypłukałem przed samymi świętami, dramat

Ja odkąd gram nie ogarniam tego. Są dni, kiedy gram często, analizuje, albo gram nawet na szybkie czucie, na instynkt i wszystko siada, co bym nie ruszyl. Dorabiam sie paru stowek w ciagu takiego dnia, ta seria moze trwac kilka dni/tygodni. A potem przychodzi okres, kiedy zaczynam przegrywać - jakkolwiek bym nie grał - single, triple, livy, pre po analizie itp itd, pewniaki za ktore dalbym sobie reke uciac i nic nie siada, doslownie nic. Nie wiem czemu tak się dzieje, staram się trzymać pewnych reguł przy grze, a jednak zawsze wychodzi na to, że granie to i tak kwestia farta.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co to będzie za wpierdol na Memphis to starzy górale nie pamietajo

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdy nie trawilem tych grizlis nie wiem po co na nich zagralem tymbardziej ze orlando w ofensywnym gazie ostatnio

ninja 71

ninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Briliant defensivka.. Orlando w ofensywnym gazie? hehehe

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigdy nie trawilem tych grizlis nie wiem po co na nich zagralem tymbardziej ze orlando w ofensywnym gazie ostatnio

NBA jest bardzo dziwna w tym sezonie. Totalny brak logiki w wynikach, ja jakbym miał stawiać, to też grałbym na Grizzlies, bo Orlando przecież mają mleko pod nosem jeszcze, no ale jak widać kolejny kuriozalny wynik nadchodzi.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie bede tu przytaczal wynikow bo jestem z poziomu telefonu ale mi chyba nie powiesz ze ostatnio slabo punktuja

kuku 147

kuku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
ja tam w orlando pogralem over200.5 po 2.7, narazie jako tako, 1kw byla dobra, w 2 juz przymulaja trochu

Status
Zamknięty.