>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
poratuje ktos streamem do zaksy?
jak by wtopili pierwszego seta to mozna w nich przyładowac ja mysle ????

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znowu na premier league jest ze Moses kartka. Mam nadzieje, ze pokryją linie 4.5 i nie bedzie spiny
Beda rozliczac na podstawie oficialnego protokolu wiec jak tam bedzie kartka to znaczy, ze dal, ale komentatorzy twierdza, ze nie dal...angielscy komentatorzy...

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie widze tego gola CP.. niby cos próbują ale to jak walenie głową w mur. Predzej Chelsea wcisnie z kontry :?

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siema place reputa przez 5dni za info o meczu

bangkok glass - nakhonratchasima kobiety

siatkowka kobiet byl live pozniej uciekl i tyle slychu o nim
No i 3:1 się skończyło.

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wysli numer konta i dane do przelewu na PW. Zaufam CI!

ok Wawo wysłałem Ci numer konta stawiam całą kwotę na tą lokomotywe a jutro oddaje jeszcze tysiąca gratis dorzucam ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
Musi, a przynajmniej +1,5 na siebie, ale i z tym będzie ciężko. Moim zdaniem duży⛔

Jak TRump utrzyma dyspozycję z 4 pierwszych partii to nie ma szans. Jeden błąd Higginsa i może się szykować na następnego frejma, w poprzednich meczach Szkota z czymś takim do czynienia nie miał.

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
Jak TRump utrzyma dyspozycję z 4 pierwszych partii to nie ma szans. Jeden błąd Higginsa i może się szykować na następnego frejma, w poprzednich meczach Szkota z czymś takim do czynienia nie miał.
Jedyna nadzieja, że w trakcie trwania meczu będzie pękał, a Szkot się obudzi. Jeszcze dużo czasu, zobaczymy.
Chociaż nawet przy tym jedynym przegranym miał niesamowitego pecha, kiedy czerwona odbiła mu się po kącie prostym.
Wiecie co jest zabawne? Że kiedy sprawdzałem ofertę, to myszka wskoczyła mi sama na 6:2 dla Judda i tak się pewnie skończy :

Status
Zamknięty.