>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
rafalo1333 640

rafalo1333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Zawsze mnie śmieszy jak takie typy tylko czekają na czyjeś potknięcie ;) Już odrobione, nie martw się - w przeciwieństwie do Ciebie gram a nie szukam na forum kogoś do kogo można się przypierrr.. i się dowartościować ;)

M 21

makcziken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Zawsze mnie śmieszy jak takie typy tylko czekają na czyjeś potknięcie ;) Już odrobione, nie martw się - w przeciwieństwie do Ciebie gram a nie szukam na forum kogoś do kogo można się przypierrr.. i się dowartościować ;)

Odrobiłeś i nie pochwaliłeś się na czym? Świnia jesteś! Ja też umoczyłem ????

:p

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Nieźle na razie jadą z maxami. Szkoda, że Simon tak nie mógł w pierwszej rundzie :/

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ja też bardzo ładnie proszę o jakiś fajny typ. Od rana odrabialem swoją pulę wejsciowa:-(

ten-typ-tak-ma 618

ten-typ-tak-ma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1x2
No offence, ale dzięki za tę ZEA, miałem za dużo i by mi odwaliło na święta ????

Teraz wiem, że powinienem trzymać się pierwszego świata i nie grać nic na siłę.
Czekamy na nockę z amerykańskim sportem ; )

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Baskonia @ 2.6 Polecam. Pol stawki( mniejsza stawka, brak funduszy). Tylko trojki trzymia Panate...zaczna ceglic to Baskonia odjedzie.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja pitole, co Webster zrobił z Whitlockiem. Normalnie wytarł nim tarczę.

Człowiek czekał na ten pojedynek. Otworzył se piwo. Kolejne się w lodówce chłodziły i zdążył ledwo pierwsze wypić. Miazga.

rafalo1333 640

rafalo1333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ja też bardzo ładnie proszę o jakiś fajny typ. Od rana odrabialem swoją pulę wejsciowa:-(

Pograłem mocniej Regginę z Bassano, gole w 81 i 92 minucie, nie chcieliście grać tego za grube ;)

Status
Zamknięty.