nie wiem czy jest konkretnie z takimi statystykami strona. Liczyłem to teraz ręcznie na flashscorze (Wchodzisz w mecz cavs, tam dajesz H2H, Cleveland home i każdy mecz po kolei wchodzisz i tam masz wyniki poszczególnych kwart)
Ewentualnie coś takiego znalazłem: https://www.teamrankings.com/nba/stat/average-1st-quarter-margin cavs średnio o 8 punktów wygrywa pierwszą kwartę z przeciwnikami
Okc over 218.5 @ 3.2...na sucho bet...excel i komedia NBA, jak to wejdzie a nie pogralem to mnie szlak trafi dzis.
dziadyMaccabi polecam próbować, wobec osłabień Ruskich.
Maccsbi ma papiery na final 4,ale tego nikt nie moze ogarnąc,gruba kass,drugi trener i ciągle lipa.To zaparz sobie jakiejś herbaty zawczasu, bo moim zdaniem ten over tam siedzi.
Atlanta znowu świetny początek, było czekać i łapać teraz.
dziady![]()
Mróz na sali.Dlaczego James w dresie?
tak jak myślałem, odskoczyli na 8 punktów i potem weszli zmiennicy i przegrali kwartę2 kwarta cavs @1.83 3/10 tym razem lżej (pierwszą grałem dośc mocno 6/10)
No ja tak sobie typuje Real, CSKA, Fener i ktoś z 3(Ssafaka, Olympiakos i właśnie Maccabi). W ogóle jak to będzie wyglądać po tych zmianach, 8 wychodzi, i mamy 4 pary do dwóch czy trzech zwyciestw? i potem wiadomo final 4.Maccsbi ma papiery na final 4,ale tego nikt nie moze ogarnąc,gruba kass,drugi trener i ciągle lipa.
Ubierają dresy żeby pozostać rozgrzanym
Tak, ale bardziej chodziło mi o to dlaczego go tam szybko zdjęli i nie gra.
Już rozumiem. Przez te rotacje poleciała im kwarta :]
To zaparz sobie jakiejś herbaty zawczasu, bo moim zdaniem ten over tam siedzi.
Atlanta znowu świetny początek, było czekać i łapać teraz.
dziady![]()
Tak, ale bardziej chodziło mi o to dlaczego go tam szybko zdjęli i nie gra.
Już rozumiem. Przez te rotacje poleciała im kwarta :]
poważnie, ja uważam że tam będzie gruby over.ironia czy na powaznie...bo nie wiem jak to odebrac. w excelu to 50/50linia 218.5 ale po wczorajszym dniu to kto wie...bardziej mi wychodza undery niz overy...