>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
69 pkt... nie jest zle jak narazie...druga polowa powinna byc lepsza...Oostende musi zaczac rzucac te trojki bo narazie to masakra.
P.S. CSKA juz,47:48 ????

pejtas 250

pejtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Spoko wiem że to nie wódka, rzuciłem propozycję czegoś ciekawego w zamian. Jak na mój gust to bardziej wyrafinowany alkohol jak na prezent, osobiście uważam, że wódka jako prezent to troszkę takie jednoznaczne...
a wracając do typów to z tego widzę Monaco jakoś słabo sobie radzi, myślałem że powinni być głodni odbicia sobie tej przegranej z Lyonem, a tutaj mizeria jak do tej pory.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Strumbras - zajebista wódka, najlepsza jaką piłem i chowają się te Absoluty czy inne wynalazki co ludzie się nimi zachwycają. Litewska. Ale tylko ta z kłosem.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Sport Boys - Bolivar

Bolivar -0.5 @1.90

Przy aktualnych wynikach i układzie tabeli (po 49pkt), do Copa awansuje The Strongest, który ma aktualnie +28 w bramkach, a Bolivar +25

W przypadku, gdy dwa lub więcej zespoły zakończą rozgrywki z tą samą liczbą punktów, o kolejności w tabeli zadecyduje:
1. Różnica bramek
2. Strzelone bramki

Myślę że można spokojnie pograć Bolivar z podpórką .

GL!

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield
Spoko wiem że to nie wódka, rzuciłem propozycję czegoś ciekawego w zamian. Jak na mój gust to bardziej wyrafinowany alkohol jak na prezent, osobiście uważam, że wódka jako prezent to troszkę takie jednoznaczne...

no co Ty ???? uzależnienie to uzależnienie, jak dobrze zarabiasz to najebiesz się szkocką jak jesteś bezrobotnym to walisz wino za 7 zł, tak samo z hazardem, każdy tutaj jest uzalezniony ale jednych stać na granie za 5 zł a drugich za 500 na kupon ????

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Strumbras - zajebista wódka, najlepsza jaką piłem i chowają się te Absoluty czy inne wynalazki co ludzie się nimi zachwycają. Litewska. Ale tylko ta z kłosem.

Alkohol - kwestia gustu.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no co Ty uzależnienie to uzależnienie, jak dobrze zarabiasz to najebiesz się szkocką jak jesteś bezrobotnym to walisz wino za 7 zł, tak samo z hazardem, każdy tutaj jest uzalezniony ale jednych stać na granie za 5 zł a drugich za 500 na kupon
mów za siebie, ja jestem czysty ????

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sport Boys - Bolivar
Bolivar -0.5 @1.90
Przy aktualnych wynikach i układzie tabeli (po 49pkt), do Copa awansuje The Strongest, który ma aktualnie +28 w bramkach, a Bolivar +25
W przypadku, gdy dwa lub więcej zespoły zakończą rozgrywki z tą samą liczbą punktów, o kolejności w tabeli zadecyduje:
1. Różnica bramek
2. Strzelone bramki
Myślę że można spokojnie pograć Bolivar z podpórką .
GL!
bramki się nie liczą, przy równej liczbie punktów jest dodatkowy mecz

Status
Zamknięty.