Dortmund over 1,5 gola @2,15
mega becik, trener ich w szatni opier... i po przerwie postrzelają.
Dortmund over 1,5 gola @2,15
mega becik, trener ich w szatni opier... i po przerwie postrzelają.
Akurat ten z kosza myślałem że twój jest :grin: pozostałe siatka i ręczna to jak sam nie podajesz źródła to świadczy o TobieA Tobie o co chodzi? szukasz gownoburzy?, Powiedz mi ktory typ zostal tutaj podany zeby ludzie z forum mogli zagrac? (oprocz koszykowki bo jest od ATP OPEN), napisalem w jednym poscie co gram, i mam nadzieje ze ktos skorzystal
Borussia Dortmund - FC Augsburg
Ile goli padnie w 1. połowie?
Więcej niż 0,5
Villarreal FC
@2.60![]()
tak sobie, jakby zlekceważyli, ale po przerwie zagrają na 120% i pewnie wcisną swoje.Jak grali w pierwsze? Dopiero 2 połowę odpalę.
No mam nadzieję, ze w drugie się coś rozstrzelają bo over 2.5 musi pyknąć
A gdzie Ty wyraziłeś swoje zdanie? Chyba przeceniasz swoje ego. Jedyne co pokazałeś to jakim jesteś prymitywem. Sorry ja wolę z mądrym stracić niż z głupim zyskać
Nie wiem może jak można wyzywać swoich to jest patologia, a ty jeszcze mówisz, że to normalne idź już stąd. Idź tam do Petru i popłacz w kółeczku
Jak grali w pierwsze? Dopiero 2 połowę odpalę.
Dla mnie ,,polaczek'' obraźliwe, jak byłem za granicą to ludzie się tak wyrażali w kontekście pogardy. Moderator![]()
A za ile łapałeś ten over?
Nie męcz i pisz o typach, albo kończNo to powodzenia w życiu, będziesz gryzł piach. Nie przeceniam swojego ego, nie popieram fałszywej skromności. Resztę sobie sam dopowiedz.
Wyzwałem kogoś, bo powiedziałem, że jest Polaczkiem? Chyba nie mamy o czym rozmawiać. ????