>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oby wyszło 1-1 bo jak SKRA ogarnie tego IV seta to będę mógł sobie bardzo pluć w brode, wczoraj największa stawka na Kinga i speniałem zamknąłem z minimalną startę i dziś też na SKRE +1.5 była największa stawka dziś i też speniałem, ale tym razem chyba słusznie, obraz gry dużo daje do powiedzenia.

Jeszcze półtorej godziny i emocje pod tarczą! ????
Opcja zamykania w większości daje profit bukowi a nie pomaga graczom ????

forky 734

forky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spróbuje z zaskoczenia pyknąć Skra @4,50 za jakiegoś drobniaka ???? Patriotycznie

adarq 33

adarq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Działa wam Unibet? W sensie, możecie sie zalogować? Bo strona działa, ale jak chcę się zalogować to coś jest napisane, że W tej chwili nasze serwery nie odpowiadają itp

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
dlatego powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka,bo brać jakieś resztki nie ma sensu

A dlaczego niby powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka, jak dają więcej niż stawka to znaczy że Twoje jest na wierzchu.
Ta opcja gubi w dwie strony, raz że większość zamyka ratując ochłapy jak nie idzie, a potem okazuje się że bet wszedł, a dwa, że jak dobrze idzie to zamykają z niepełną wygraną.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A dlaczego niby powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka, jak dają więcej niż stawka to znaczy że Twoje jest na wierzchu.
Ta opcja gubi w dwie strony, raz że większość zamyka ratując ochłapy jak nie idzie, a potem okazuje się że bet wszedł, a dwa, że jak dobrze idzie to zamykają z niepełną wygraną.
I to właśnie jest obraz tej opcji :cool:

luken7 95

luken7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Skra Bełchatow 4 set win 2,62 !
Włosi az za bardzo rozluznieni... moze Skra cos ugra ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wiecej niz stawka = 100%...granie na dluzsza mete pokrywa marze bukmachera...przy zaloezniu ze zamykamy kazdy zaklad 100%+.

Status
Zamknięty.