>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
big93 46

big93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Guimaraes B - Academica over 1.5, póki co 1.6. Jak do przerwy nic nie wpadnie to można zaryzykować. Co sądzicie?

rafalo1333 640

rafalo1333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ja się temu spotkaniu przyglądam. Należy pamiętać, że to Guimaraes B, 2 albo 3 liga.
Jakby urosło do ~2 to myślę że możnaby spróbować, ja chyba dziubnę za 50. Generalnie Academica mocno underowa, czasem mają tylko 0/1 goli na mecz. Niemniej Guimaraes w ostatnich 5 meczach średnia goli na mecz 2.4, może gospodarze coś popróbują.
Z drugiej strony to Portugalia i zawsze tu masa underów.

big93 46

big93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ja się temu spotkaniu przyglądam. Należy pamiętać, że to Guimaraes B, 2 albo 3 liga.

Jakby urosło do ~2 to myślę że możnaby spróbować, ja chyba dziubnę za 50. Generalnie Academica mocno underowa, czasem mają tylko 0/1 goli na mecz. Niemniej Guimaraes w ostatnich 5 meczach średnia goli na mecz 2.4, może gospodarze coś popróbują.

Z drugiej strony to Portugalia i zawsze tu masa underów.

Tym samym statystykom się przyglądałem. Na tą chwilę już 3 rzuty rożne biła Academica. Może po przerwie coś strzelą a wtedy Guimaraes się otworzy. W takiej sytuacji to albo straci kolejną bramkę a może coś wciśnie :razz:

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam spróbować Jokerit za 2.35

Goście przed chwilą strzelili nieuznaną bramkę, trwa trzecia tercja jest 0-0 i w niczym nie ustępują gospodarzom, więc po takim kursie próbuję.

Boże, ale rak, nawet karnych nie zobaczyć ⛔

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak jak mówiłem w dog odkąd gra się 3vs3 łatwij o bramkę więcej miejsca na lodzie i łatwiej skontrować przeciwnika

rafalo1333 640

rafalo1333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
tam ewidnetnie smierdzi meczem do jednego gola a raczej bezgola

Powiem tak: ja ten mecz gram sobie tak troszkę dla funu, za drobniaki. Przestrzegam też przed graniem tego za cokolwiek więcej jak 50-100 PLN. Nie zbiednieję od 50 PLN, a czuję że może być jakieś 1:1 na styk. Niemniej jak nie wpadną gole to też to strawię. Eksperyment naukowy ;)

big93 46

big93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Przestrzegam też przed graniem tego za cokolwiek więcej jak 50-100 PLN. Nie zbiednieję od 50 PLN, a czuję że może być jakieś 1:1 na styk. Niemniej jak nie wpadną gole to też to strawię. Eksperyment naukowy ;)

Kallithea - OFI Crete - ten eksperyment okazał się wypałem, może ten drugi również ????

Status
Zamknięty.