>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
bossm 692

bossm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
viitorul over 2,5 w meczu @1,90 wchodzę!
&lt;table class=&quot;soccer&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr id=&quot;g_1_KvxLQnmD&quot; class=&quot;tr-first even stage-live&quot; style=&quot;cursor: pointer;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;cell_ab team-home&quot; title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_sa score bold playing&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_ac team-away&quot; title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_sb part-top&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_ia icons&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_oq comparison&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
✅

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Ale Sixeer to dno dzisiaj masakra, zagrałem akurat w Betsson poniżej 17 na niego a on tak lami, milusio ???? Wgl fajna sprawa,że dodali ilość zabić na mapie w Betssonie, widzieliście?

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Eleague Major Qual.
Immortals +2,5 rundy
@2.00 mapa Cobble
Bet365

Izi ✅✅

Dobrze, że Siekiera zagrał na nV bo już się trochę balem, że nie ugrają :grin::grin:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aali +1 Punkty
bossm 692

bossm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Genclerbirligi&lt;table class=&quot;soccer&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr id=&quot;g_1_M5mGjs6g&quot; class=&quot;even stage-live&quot;&gt;&lt;td class=&quot;cell_ab team-home&quot; title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_sa score bold playing&quot;&gt;2 - 0&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_ac team-away&quot; title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot;&gt;Menemen Belediye&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; over 2,5 @2,00 wchodzę grubo

i jeszcze dodam Viitorul 4 gol @2,00

fox300 +1 Punkty
kami1153 +7 Punkty (Dziekoweczka :))
davidrq7 +1 Punkty (dziś 2 Twoje typy dały mi niezłą kase. THX bro)
K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale Sixeer to dno dzisiaj masakra, zagrałem akurat w Betsson poniżej 17 na niego a on tak lami, milusio ???? Wgl fajna sprawa,że dodali ilość zabić na mapie w Betssonie, widzieliście?

Jooo, to już dawno było. Szkoda, że na 365 nie ma do wyboru różnych handi na rundy czy killsów.

strzala 377

strzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
snooker to nie moja działka, ale chyba zapomniałeś o Higginsie :cool: ?

Higgins rzeźnik, jasne! Ale nie można brać pod uwagę tylko aktualnej, chwilowej dyspozycji, trzeba spojrzeć w skali rocznej ???? Higgins w drugim garniturze obok Ding&#39;a, Allen&#39;a czy Murphy&#39;ego ????

No ale jak się Robertson nie poprawi, a już długo jest w dołku, to będzie przetasowanie w 2017 ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faze vs C9 mapa miraż
Ktoś coś? bo ja mam dylemat..

Ja zagrałem HC na cloud9 +2,5 rundy, bo to mapa 50/50, ale lekka staweczka, bo nie czuje tego mocno. Szczerze mówiąc aktualna forma chyba bardziej wskazuje na FaZe, ale liczę na to, że Cloud9 będą chcieli w końcu powalczyć, poza tym bardziej ich lubię niż FaZe.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pcuhar rumunii

vitorul - panduri 0-0 27min

ogromna przewaga gospodarzy

-1.5, -2.0 @1,90

potężny wiatr, bramkarz gości nie jest w stanie wybic piłki, zaraz wraca ????

probuje tez do przerwy vitorul @1,95

3-0 ✅✅

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany, pytanie: dostałem lojalkę od Bet365, żeby to teraz obrócić to jak będę stawiał zakład to stawki będą szły najpierw na obrót bonusu czy jak?

bossm 692

bossm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Genclerbirligi&lt;table class=&quot;soccer&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr id=&quot;g_1_M5mGjs6g&quot; class=&quot;even stage-live&quot;&gt;&lt;td class=&quot;cell_ab team-home&quot; title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_sa score bold playing&quot;&gt;2 - 0&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;cell_ac team-away&quot; title=&quot;Zobacz szczegóły meczu!&quot;&gt;Menemen Belediye&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; over 2,5 @2,00 wchodzę grubo ✅:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

i jeszcze dodam Viitorul 4 gol @2,00
⛔:]

zibicool +11 Punkty
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany, pytanie: dostałem lojalkę od Bet365, żeby to teraz obrócić to jak będę stawiał zakład to stawki będą szły najpierw na obrót bonusu czy jak?
Dokładnie tak.
@up no ale właśnie na tym to polega - FaZe w formie, Cloud9 daje ciała ostatnio, więc trzeba szukać opcji, że cloud9 się przyłożyło, potrenowało, a u FaZe wjechało zmęczenie materiału. Już dawno nauczyłem się, że zbyt oczywiste bety za mniejsze kursy to często podpucha. No ale zobaczymy jak będzie tym razem. Powodzenia w każdym razie ????

zdzicho +6 Punkty
Status
Zamknięty.