lamora365
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
tam to norma, w poprzednim meczu Szachtaru też karny nie strzelony
To musi być smutna liga rezerwowa:grin:
tam to norma, w poprzednim meczu Szachtaru też karny nie strzelony
wiem... widziałem....a już się z gąską witałem.... :;/:Haha, Donieck nie trafił karnego
Ktoś ogarniał jaki był kurs na Legendę Slammersów po utrzymaniu serwisu przez Marka?
Dynamo - SzachtarUkraina youth
Dynamo - Szachtar
1 gol Szachtar 3,75 bet365
pograne tez dnb Szachtar 3.50 bet365
Klubowe MŚ
Mamelodi dnb 2.20 !!!
Polecam grać.... ja dość wysoko
ja na rogach łapałem kiedyś kursy w meczu od 10 do 25 nawetCześć wszystkim Powiem Wam, że pierdzielę, nie gram więcej na rogi Wczoraj najpierw 200 umoczyłem na tym Nancy powyżej 2.5 w meczu, a potem 200 na rogach na Realu (zabrakło jednego) i 200 na rogach w meczu jakichś noname'ów Miałem w ciągu dnia zrobione +740, a tu nagle się robi tylko +140 No to wpłaciłem ze Skrilla 300 i zagrałem Gimnasia - Belgrano na rożne w lidze argentyńskiej W pierwszej połowie było 6 około 25 minuty, zagrałem na powyżej 15 po kursie 5.0. Za 300. I nie zgadniecie, weszlo Ostatni, 16 rożny był w 89 minucie jakoś 1500 wzięte, 1200 czystego zysku. Nie ma jak zarobić tyle, co się odrobiło i to na jednym singielku Niemniej zawału można dostać przy tych rożnych, nie gram więcej takiej linii, to był jakiś szalony mecz
gramy narazie cisną :] może coś wpadnie kondycyjnie lepiej wyglądają nie ma się co dziwić po kitajcach, że przegrają
ja na rogach łapałem kiedyś kursy w meczu od 10 do 25 nawet
Pre ile było?