>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
strzala 377

strzala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szlachta, mam wielką prośbę (oczywiście przybiję reputację za pomoc, będę mocno zobowiązany!) zarzuciłby ktoś jakąś dobrą, konkretną stronką do streamów meczowych? Najmniej mi zależy, a nawet w ogole, na piłce nożnej, także potrzebuję stronę z streamami do sportów, ale bez parcia na piłkę nożną
Z góry olbrzymie dzięki za wszelkie linki! ????

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Szlachta, mam wielką prośbę (oczywiście przybiję reputację za pomoc, będę mocno zobowiązany!) zarzuciłby ktoś jakąś dobrą, konkretną stronką do streamów meczowych? Najmniej mi zależy, a nawet w ogole, na piłce nożnej, także potrzebuję stronę z streamami do sportów, ale bez parcia na piłkę nożną
http://www.rojadirecta.me/
http://www.xn--drakulastrem-b7e.com/

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok

http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&amp;amp;hc_location=ufi

Najlepsza stronka imo.
Jakoś wszędzie taka sama praktycznie, ale nie tnie u mnie nigdy.

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ale drukarnia w Moenchengladbach. Prawidłowa bramka nie uznana i teraz czerwona dla Mainz ale raczej słuszna. Zagraj tu BTS i się nie denerwuj.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Najlepsza strona
videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&amp;c=en&amp;i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&amp;hc_location=ufi

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Como v Renate (1 Połowa Gole) Powyżej 0.5 @ 1.80 LIVE

⛔

O 129

olek-cbr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
była rozmowa rano że w sts
Ja łapałem w Winmasters tyle ze po kursie 1,48 jakoś w południe, kurs moze nie za wielki ale warto zagrać z tego co kolega podaje co jakiś czas, to ładnie wchodzi. Na Winmasters chyba w większości meczów są te zakłady

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
To byłaby najlepsza strona, gdyby nie te kursy. Tenisa nie da się oglądać, bo kursy spadają i wiadomo kto zdobędzie punkt.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj Payet show

Payet strzeli
Payet strzeli 2 lub więcej

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
calanau +9 Punkty (hehe kocur :))
aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Korona + 1,5 @ 1.65 ✅
MU-Tottenham over 9 korków @ 1,53 ✅
Juventus 2 @ 1.80 ✅ i over 6,5 kartki @ 1.83⛔
Udinese gol @ 1.61 ✅
dalsze bety w grze
:]:] dalsze bety w grze

:grin: czekamy na wieczorne mecze

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Odp: BET
&lt;hr style=&quot;color:#D1D1E1; background-color:#D1D1E1&quot; size=&quot;1&quot;&gt; Cytat:
&lt;table border=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot; cellspacing=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał jamarkus

Cześć
W tygodniu była aktualizacja. Troche jeszcze haczy ale ja jest zadowolony wreszcie moge swobodnie grać na tablecie z windows8.1

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
nie wiem dlaczego piszesz o tym na priv, czyżby to był jakiś wstyd dla Bet365, że nie potrafi uruchomić polskiego serwisu? Większość normalnych ludzi (85%) stawia zakłady przez PC. ????????????????????

aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Korona + 1,5 @ 1.65 ✅
MU-Tottenham over 9 korków @ 1,53 ✅
Juventus 2 @ 1.80 ✅ i over 6,5 kartki @ 1.83⛔
Udinese gol @ 1.61 ✅
dalsze bety w grze

:grin: czekamy na wieczorne mecze

pograł ktoś coś z tego chociaż Juve może ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jamarkus +1 Punkty (dobre typowanie :))
fael +1 Punkty
Status
Zamknięty.