>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
T 70

twister1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
przegapiłem moment, bo śledziłem over w meczu Grindaviku bo za dużo więcej grany i już wpisuję stawkę a Tindastoll 2 x 3 i remis. Szkoda, aczkolwiek na takie bety to się nie napalam.

Prawilnie przypominam że jutro najbardziej ustawiona liga świata - Chiny ????

@up

W islandii jest tak, że jak grają defensywna z ofensywną drużyną to w 80% przypadków jest wynik underowy( a buki wystawiają duże linie ale ja nie gram z zasady underów). Jak gra ofensywny x ofensywny to wynik spokojnie ponad 180 robią a linie po 160 pare

Dobre spostrzeżenie co do tych underów i overów, szczerze mowiąc nie wiem która drużyna jest ofensywną lub defensywną-ale będę się przyglądał ???? Bo dopiero zaczynam raczkować w temacie koszykówki ????

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I co było z tymi przelewami wczoraj?

nie wiem, na maila nie odpisali. Rano jak wstalem to hajs juz byl. Pewnie jakas przerwa techniczna czy cos. Ale ogolnie juz ktorys raz mam z tym problem, tylko ostatnio hajs nie wychodzil z salda ksiegowanego i nie mialem przelewu w historii ale wczoraj wszsytko bylo a na buka nie docieralo

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem, na maila nie odpisali. Rano jak wstalem to hajs juz byl. Pewnie jakas przerwa techniczna czy cos. Ale ogolnie juz ktorys raz mam z tym problem, tylko ostatnio hajs nie wychodzil z salda ksiegowanego i nie mialem przelewu w historii ale wczoraj wszsytko bylo a na buka nie docieralo

Na Skrilla trzeba się przerzucić majster.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no mam skrila ale tam tez przez p24 trzeba wplacic a po co dodatkowa prowizje placic :p

1% to nie tak dużo, a sam mówisz, że już któryś raz masz problemy. Poza tym nie tylko P24 mają. Trustly jest jeszcze.

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mouz vs HR
HR +3.5 rundy @1.61 jak dla mnie promo
wcześniej było 1.80 i żałuję, że nie pograłem..

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widze ze Pinnacle ma spore problemy z rozliczaniem darta tak samo jak snookera :p Mecz skonczony 2h temu i wciaz nierozliczony ????

Status
Zamknięty.