>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawiłem remis jakoś koło 85&#39; po @9,
tam musiłao sę grubo dziać, bo bet strasznie szalał z kursami, pokazywał karnego potem wolnego, zatrzymanie relacji i bramka na 2-2
Typowa poludniowoamerykanska patologia! Ja dobrze wspominam ten kontynent, mi akurat kazdy bet wszedl z podporka. Czesto gram po szybkiej analizie na dogi, ktore prowadza. Tak jak w tym meczu, bylo 1:0 a i tak z podporka spory kurs. Trzeba byc uwaznym.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
W Miami ale janusze, LBJ i Wade odeszli i trybuny puste.

Grales na Indiane ? Miami ich pewnie dzis pyknie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
florek91 +2 Punkty (reputka za dobre słowo)
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
W Miami ale janusze, LBJ i Wade odeszli i trybuny puste.
jak Riley pozwolił odejśc franchise player&#39;owi bo nie chciał mu dać maxa to nie ma co się dziwić.
Tomek, wysłałem Ci zapro ;-)

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Sara Tomic to chyba jakis wał z tym ojcem swoim zrobila były kursy na nią kosmiczne juz a moze i wygra zaraz nawet

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Grales na Indiane ? Miami ich pewnie dzis pyknie.

Grałem i myślę że wygrają. Jednak dzisiaj głównie mnie interesuje mecz Houston. Reszta to dodatki. Na LAL też coś rzuciłem.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie nie , Bai teraz na luzie utrzyma swoj serwis. Ile to juz razy taka sytuacja ze ta prowadzaca glowa w dol i zaczyna sie odwalanie, a później tie break
edit: formalnosc. Szkoda ze zapomniala wczesniej jak sie gra gdy miala mi under zamykac

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakis pomysl co zrobic z tymi przelewami24? pisalem maila, probowalem przez ten formularz na ich stronie i caly czas brak odpowiedzi

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Ale ceglą na Florydzie, Miami 10 strat w q1 i tylko 2 punkty z przodu goście. Poziom jak w Chinach, gdy akurat żadnego murzyna nie ma na parkiecie.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
jakis pomysl co zrobic z tymi przelewami24? pisalem maila, probowalem przez ten formularz na ich stronie i caly czas brak odpowiedzi

Na pewno nie wisi w banku, w niektórych jest tak że realizują tylko do 17:00, i w takim wypadku będziesz miał jutro rano.

Status
Zamknięty.