rafalo1333
Użytkownik
banana1987r chyba Ci pozazdrościłem tych meczów na 8-0 ???? Al Tadamon vs Al Naser, przy 6-0 w 65 minucie wjechałem za 112 na over 7.5 po kursie 2.75, 308 wyjęte ???? A gole? 86 i 93 minuta ????

Ogląda ktoś Brage z Szachtarem? Coś portugalski futbol klubowy przeżywa gorszy moment. Może Braga 1x? Jak myslicie?
Wierzy ktoś w Barca - Bayern swoją drogą w 1/8? Czy UEFA zostawi jednak taki pojedynek na dalsze fazy?
Over 2,5 w Rotterdamie wziąłem. Myślą przewodnią jest to, że Feyenoord potrzebuje zwycięstwa dwubramkowego.Co tam grasz z tej LE?
Obecny Arsenal nie musi się bać nikogo, ale do 1/8 sporo się może zmienić.Mnie to interesuje na kogo wpadnie 4rsenal
Ostatnio w Niemczech marudzili, że po fazie grupowej dostali Juve gdzie ledwo (po dogrywce) awansowali. Spodziewam się, że dostaną kogoś łatwego.Wierzy ktoś w Barca - Bayern swoją drogą w 1/8? Czy UEFA zostawi jednak taki pojedynek na dalsze fazy?
Over 2,5 w Rotterdamie wziąłem. Myślą przewodnią jest to, że Feyenoord potrzebuje zwycięstwa dwubramkowego.
Obecny Arsenal nie musi się bać nikogo, ale do 1/8 sporo się może zmienić.
Tak naprawdę to na własne życzenie mieli ten horror. Jak można od stanu 2-0 w pierwszym spotkaniu doprowadzić do wyniku 2-4 w dwumeczu, mając tyle optycznej przewagi?Ostatnio w Niemczech marudzili, że po fazie grupowej dostali Juve gdzie ledwo (po dogrywce) awansowali.