>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no, ale kto przeważa? PSV da radę czy Rostov miał jakieś okazję? na co grać :pPP ?
moim zdaniem rożne, bo musza sie posypać przy takich okolicznościach, do końca ktoś będzie walczył
PSV atakuje, ale do przerwy tacy bez jaj, ruski tylko na kontrę, bo 0:0 ich rajcuje obecnie

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
[TheNormalOne napisał:
;6216883]Wszedl ale sędziowie mają to gdzieś

Faktycznie widzę że wszedł, ale tutaj najwidoczniej uznał, że to było celowe odepchnięcie, a takie są czerwoną wciąż karane.
To tak na marginesie bo nie ma co się doszukiwać jakiejś logiki u sędziego.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GRA w LE to dla takich klubów jak PSV czy Rostov dodatkowe kilka mln euro a to dla nich porządna suma.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
brać te pare groszy czy juz zostawic ?
http://prnt.sc/dg6z0k

w sensie 200zl to nie jest dla mnie pare groszy, szanuje każda kwote, ale w porównaniu z calkowita kwota to &#39;&#39;pare groszy&#39;&#39;

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Himalaje
brać te pare groszy czy juz zostawic ?

http://prnt.sc/dg6z0k

w sensie 200zl to nie jest dla mnie pare groszy, szanuje każda kwote, ale w porównaniu z calkowita kwota to &#39;&#39;pare groszy&#39;&#39;

Ja bym zabieral bo City powinni wugrać a i w meczu we Włoszech pod koniec może bramka paść i wtedy po ptakach lepiej mnie a częściej ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
domel206 przypomnij sobie JMDP gdzie +2K miałeś do wyjęcia zysku, a zamknąłeś na chyba +40 zł. ????

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
W Lizbonie do połowy gra pod dyktando Napoli, Benfica kilka zrywów ale w ataku wyglądają mocno nieporadnie. Stwarzali sytuacje głównie po łatwych błędach. Napoli lepiej konstruuje akcje i miało z 2-3 takie mocne sytuacje na bramki. Widać, też było że mecz się nie kończy na tych 45 min w sensie awans kogoś z tej dwójki i teraz przy tym wyniku Besiktasu faktycznie różnie może być. Jeśli idzie o kartki to nie było mocnej agresji a raczej preferowanie tego co Napoli lubi czyli szybka gra na jeden kontakt, tak że nie idzie nawet kogoś na faul złapać.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
ja bym zostawił im blizej konca tym wiecej do zamkniecia a 50zl nie jest duzo

malo prawdopodobienstwo dlatego pytam,

tam do kolegi : co pyta czy to all inn

zaufaj że jak ktos ma 50 zl i jest to dla niego all inn to nie skleja takich tasm ???? chcesz to Ci moge pokazac co to znaczy all inn ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
leniwylen +6 Punkty
nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja tak idę :

PSV - Rostov @ over 1,5 gola
Barca - Gladbach @ over 2,5 gola

@ AKO 3,71 stys

D 192

delfi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
malo prawdopodobienstwo dlatego pytam,

tam do kolegi : co pyta czy to all inn
zaufaj że jak ktos ma 50 zl i jest to dla niego all inn to nie skleja takich tasm ???? chcesz to Ci moge pokazac co to znaczy all inn ????
Żartowałem z tym all inem. Śledzę na bieżąco tnż i już widziałem kilka fajnych Twoich zakładów. Jeśli ktoś się odgrywa już po raz setny grając zawsze all in to desperacja może sięgać nawet takich taśm ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Który mecz oglądać? Wiem, że w Lizbonie grają o pierwsze miejsce w grupie, czy jeszcze gdzieś grają o jakąś stawkę?

Status
Zamknięty.