>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Co to za nowosc?
Dostałem extra bonus 50e za to ze zakład wszedł plus oczywiscie wygrana.
Kilka dni temu tez mi po kursie 7 aku siadło i nic nie dostałem.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Jutro Philadelphia gra z Miśkami. Jeżeli nikt nie wróci do składu Miśków i nikt nie wypadnie ze składu Philly to będzie zajebisty kurs do połapania. Misie są teraz mega osłabione +double OT zrobi swoje. Mocno czuję ten mecz, ale poczekamy jeszcze trochę z graniem ????
Trzeba bedzie łapac jak sie tylkn pojawi, Phila narzuci tempo i nie widze tu wiekszych szans.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
ależ golden state się bawią... Sam thompson ma już 32 punkty, a jeszcze się nawet 2 kwarta nie skończyła...

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Czołem pany ! Zagrałem Cavs -2 mocno weszło. Wziąłem Lakers ale jeśli Siekiera gra to wiecie co z tym zrobić :grin:

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Oglądałem z Miami, słabo grali to fakt, ale nie sądzę żeby liderzy znów zagrali taki dramat. Portland w ogóle potrzebuję jakiegoś kopa, bo grają słabo od początku sezonu, dziś brak Rondo, jakiś to plus jest, może odpalą.

Główne ako u mnie dziś to: Cavs✅+ over na Brookliynie 214,5 ✅+ Charlotte.✅
Resztę kombinowałem. Portland zagrałem po 3,7 &quot;goście i over&quot;, łączony bet.✅
Na Miśki ✅też warto zwrócić uwagę, Pelikany są tak słabe, że brakuje słów, zabrać Davisa i do PLK się nadają.
Az się zacytuje. Jakby te ofermy Cavs wygraly -7,5, to weszlaby ni taka tasma ze Unibet idzie z torbami. A wszedzie tylko narzekanie na to NBA.
Tomek jest cos na rano? Na telefonie jestem, warto wstawac do kompa?

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Az się zacytuje. Jakby te ofermy Cavs wygraly -7,5, to weszlaby ni taka tasma ze Unibet idzie z torbami. A wszedzie tylko narzekanie na to NBA.
Tomek jest cos na rano? Na telefonie jestem, warto wstawac do kompa?
Jest Korea o 11.
Nie wiem czemu na Mobis jest 2.20, moze jakiegos czarnego brak,jutro sprawdze. Jesli nie,to ja to zagram.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Trzeba bedzie łapac jak sie tylkn pojawi, Phila narzuci tempo i nie widze tu wiekszych szans.

Z Phila jest ten kłopot, ze zeby wygrac to trzeba trafiac do kosza, a oni tego nie robia.
Kilka dnni temu juz Denver mialo ograc Rakiety ktore byly po 2 dogrywkach z GSW, a momentami to dostawali pod -40.

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Tomek zagralem ako cleveland san antonio houston i wizzards ako 5.68 i dodali mi jakis bonus w wysokosci okolo 50zl, chyba za wygrana pierwszy raz cos takiego mialem

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
80 punktów do połowy gsw, 40 punktów do połowy samego thompsona (jakiś rekord ???? ?) POGROM
P.S
Co do waszej dyskusji , to nie ma przypadkiem bonusu do taśm od ilości wydarzeń na niej?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tomek zagralem ako cleveland san antonio houston i wizzards ako 5.68 i dodali mi jakis bonus w wysokosci okolo 50zl, chyba za wygrana pierwszy raz cos takiego mialem

byc moze zacheta zebys gral tasiemki, bo buki lubia jak ludzie graja tasmy:p

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Jest Korea o 11.
Nie wiem czemu na Mobis jest 2.20, moze jakiegos czarnego brak,jutro sprawdze. Jesli nie,to ja to zagram.

To wrzuc w razie co, rano sprawdze. Ide spac dalej bo na 9 musze wstac na spotkanie.pozdro

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Z Phila jest ten kłopot, ze zeby wygrac to trzeba trafiac do kosza, a oni tego nie robia.
Kilka dnni temu juz Denver mialo ograc Rakiety ktore byly po 2 dogrywkach z GSW, a momentami to dostawali pod -40.
Oglądałem Phile i Miski.
Mam wrażenie,źe dadzą rade. Jak będzie fajny kurs to gram.
WSC,dzięki,widocznie cos rozdają.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Oglądałem Phile i Miski.
Mam wrażenie,źe dadzą rade. Jak będzie fajny kurs to gram.
Jutro sie przegada ten temat.
Graj over kartek w Lizbonie, ręczę głową. W dziale nawet napisalem pare słów. Wczoraj bylo ponad2, bedzie zbite do co najmniej1,6.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lukasz0331 +1 Punkty
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
80 punktów do połowy gsw, 40 punktów do połowy samego thompsona (jakiś rekord ???? ?) POGROM

P.S
Co do waszej dyskusji , to nie ma przypadkiem bonusu do taśm od ilości wydarzeń na niej?

Na eurolige jakies tasmy,tez mi wchodziły,nic nie dostałem,byc moze nowosc.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lukasz0331 +1 Punkty
swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wylaczylem przy 2;4 i nie wierze ....sprzedane te mecze ze nie wiem

Status
Zamknięty.