>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
Rambo, to Ty pisałeś wczoraj o graniu płaską stawką i tylko single ? Długo tak grasz ? Jak efekty ? Bo strasznie wkurza mnie to że cos wygram, to zaraz wtopa, szukam jakiejś nowej taktyki, mógłbyś coś więcej napisać na ten temat ?

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rambo, to Ty pisałeś wczoraj o graniu płaską stawką i tylko single ? Długo tak grasz ? Jak efekty ? Bo strasznie wkurza mnie to że cos wygram, to zaraz wtopa, szukam jakiejś nowej taktyki, mógłbyś coś więcej napisać na ten temat ?

wygrac wyplacic jebac nie grac i potem znowu to samo itd jedtna szansa wogole nie grac

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
sorki ziom z całym szacunkiem do Ciebie, ale twoich rad nie będę słuchał bo granie za pożyczoną kasę, to już grube przegięcie ???? pytałem Rambo

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Guangdong u siebie nie da rady ?
Ciężki mecz, ale uważam że gospodarze wygrają. Z tym, że ja nie gram w Chinach 1x2 po takich kursach. Szukam typów over 3@, chyba że zagram over na mecz to wtedy klasycznie 1,85 czy 1,90.

Gram 90% to single. 10% to duble. Kursy min 1,85-1,90@ Efekty pozytywne, nie gram płaską stawką także nie muszę mieć skuteczności 50% na typach. Ja mam różne systemy, czasem gram progresją na kwarty jak widzę że mecz ofensywny tylko skuteczności brakuje. Sporo na dogi próbuję z takich lig jak Islandia czy Słowacja czy Chiny gdzie buki nie mają dobrych oddsmakerów.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
macie promo u dzieciaków na Węgrzech:
MTK Budapest powyżej 1,5

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
radi77 +7 Punkty
wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
wygrac wyplacic jebac nie grac i potem znowu to samo itd jedtna szansa wogole nie grac

a Ty dalej grasz? wczoraj pisales ze masz ostatniego kafla a tu widze dalej grasz po 500, 1000 chyba ze tylko tak piszesz, ale to przeciez strata czasu

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Zeby nie było płaczu, Alaske mozna teraz zamykac bez straty,jak ktos pograł wczndraj po 2.30

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a Ty dalej grasz? wczoraj pisales ze masz ostatniego kafla a tu widze dalej grasz po 500, 1000 chyba ze tylko tak piszesz, ale to przeciez strata czasu

magiczne 3 typy byly wiec jestem w grze

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mtk 1 bramka w 1 polowie co Ty na to
nie wiem, MTK ostatnio strzelił liderowi i v-ce liderowi 3 i 4 bramki na wyjeździe a teraz gra u siebie z ekipą z dołu tabeli. Duża motywacja u MTK, bo jak wygra to będą na 2 miejscu w tabeli

MTK over 1,5 @1,8
MTK over 2,5 @ 3,7 ????
jak to nie jest jakiś wał to muszą ich walnąc, bo lidera na wyjeździe 4:1 walą a tu ogórki co od gorszej ekipy dostają 1:

kursy na MTK wskoczył 2x ????

T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem, MTK ostatnio strzelił liderowi i v-ce liderowi 3 i 4 bramki na wyjeździe a teraz gra u siebie z ekipą z dołu tabeli. Duża motywacja u MTK, bo jak wygra to będą na 2 miejscu w tabeli

MTK over 1,5 @1,8
MTK over 2,5 @ 3,7 ????

jak to nie jest jakiś wał to muszą ich walnąc, bo lidera na wyjeździe 4:1 walą a tu ogórki co od gorszej ekipy dostają 1:

kursy na MTK wskoczył 2x ????
mowisz o juniorach?

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
MTK poprzeczka w 9 minucie i już 3 celne strzały, więc cisną ich zgodnie z planem
nie wiem skąd te kursy a giełda co mówi?

Status
Zamknięty.