atp_open
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Lewy w wywiadzie powiedział, że to już 5 miesiąc, więc chyba wiadomo. Ale nie wiem dokładnie :grin::grin:
masowka na 1.6 jak nic ????
Lewy w wywiadzie powiedział, że to już 5 miesiąc, więc chyba wiadomo. Ale nie wiem dokładnie :grin::grin:
zanosi się na pechowy 2:2 , niestrzelony karny i dwie poprzeczki
Wawo to kumpel Peszki, a jak wiadomo Peszko z Lewym się trzymają.ja podejrzewam że jest na tym forum tylko jedna osoba która wie co będzie ????
WAWO na pewno ma wujka co koleguję się z materacem Lewandowskich ????
i znajać jego wujka zna też, ginekolog która prowadzi ciązę Anki :d
Kurs 3.75 zabityNo to w takim bądź razie
Cerro Porteno win @11.00
Cerro Porteno lub remis @3.75
przy 0:2 dla america
Orlando nie jest złym pomysłem, ale jakoś tego nie czuję i odpuszczam. Zagrałem natomiast Knicksów - spójrzmy na to racjonalnie - Rose, Noah, Anthony, Porzigins, ewentualnie Jennings i Holiday. To są jednak nazwiska, które coś znaczą i mają swoją markę. Kontra kto? Whiteside i Dragić ? Tam naprawdę nie ma kto grać. Po kursie powyżej dwójeczki jest to dobry bet, nawet posiadając wiedzę, że Knicksi są słabo zorganizowani i grają na wyjeździe. Jak tego nie wygraja to nie wiem co mają wygrywać?
Kurs 3.75 zabity![]()
11.00 bardzo blisko ale niestetyjednak całkowitego łamaka nie było ????
Kurde, Wizardsi mają biedną tą ławkę. Mimo wszystko moim zdaniem tak 55:45 jeśli chodzi o szansę. W stronę gospodarzy oczywicho. Ja nie ruszam, ładuj lepiej w Knicksów, najwyżej wspólnie utopimy :]????Hmm składy już są. Orlando do gry?
Kurde, Wizardsi mają biedną tą ławkę. Mimo wszystko moim zdaniem tak 55:45 jeśli chodzi o szansę. W stronę gospodarzy oczywicho. Ja nie ruszam, ładuj lepiej w Knicksów, najwyżej wspólnie utopimy :]????
Tomek - fakt, w tej pladze kontuzji nie zauważyłem. Ale i tak moim zdaniem jednak Knicksi powinni się spiąć.
https://www.youtube.com/watch?v=95VSFmDjmHQ&index=9&list=PL8fVUTBmJhHK1njPlR9CRp_8BPtPOrucQporatuje ktos dobrym streamem do orlando?
Wychodzi na to, że początek lipca był strzał Lewego że snajperki bo na Euro to slepakami strzelał na boisku. ????
5 miesiąc... No to Lewy zaczął strzelać tuz po Euro... a nie w trakcie jak wszyscy się spodziewali. :grin: