>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, ja mam Sociedad wygra jedną z połów, pora się budzić. :p Arka + Depor, ciekawe czy ktoś z forum tak pograł przeciwko działom. :-D

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Middlesbrough @ 2,00
Udinese @ 2,10
Gram dwa single. Oba mecze bardzo podobne. Gospodarze dominują. Jedna wygrana daje zwrot stawki.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Uwierzycie,że nie wiedziałem,że można zamykać zakłady... wczoraj postawiłem na United i poniżej 2.5 gola w meczu z Evertonem. Od 75&#39; strata bramki przez MU wisiała w powietrzu. Zadzwonił kumpel i powiedział mi,że można zamknąć zakład. Pech chciał,że była 86&#39; i laptop wyłączony... zanim się zalogowałem Fellaini zrobił to co zrobił. Szlag mnie trafił. Sorry ja wpis poza tematem ale gdzieś żal musiałem wylać. Pozdro

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uwierzycie,że nie wiedziałem,że można zamykać zakłady... wczoraj postawiłem na United i poniżej 2.5 gola w meczu z Evertonem. Od 75&#39; strata bramki przez MU wisiała w powietrzu. Zadzwonił kumpel i powiedział mi,że można zamknąć zakład. Pech chciał,że była 86&#39; i laptop wyłączony... zanim się zalogowałem Fellaini zrobił to co zrobił. Szlag mnie trafił. Sorry ja wpis poza tematem ale gdzieś żal musiałem wylać. Pozdro

Z tego co wiem, na bet365 nie możesz zamknąć zakładu &quot;coś + over/under&quot; ;p przynajmniej ja nigdy nie mogłem.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Sociedad over 1.5 @3.50 teraz można spróbować takiego zakładu hehe

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp

o kontrze też nie słyszałeś?

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Słyszałem ale mam duszę hazardzisty... Spokojnie na swoje wyjdę jadę progresją ten zakład ;) chyba,że skończą się fundusze.

D 116

dziubols

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Jak dobrze patrze to La Coruna w tym roku w meczu o punkty jeszcze nigdy u siebie nie miala czystego konta.. Na BTS 1,57 a co im lezy sobie jednego stracic.. Pytanie czy Sociedad cos gra ?

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Nie podoba mi się to Sociedad, wyglądali jakby już mieli dosyć, i tak pewnie jest, a dwa rogi muszą nabić.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyjaśnienei terminu &quot;dog&quot; na najlepszym (chyba) forum bukmacherskim w dziale NBA. &quot;Dogów czyli co?&quot;
Odpowiedź: &quot;psów.&quot; :grin::spokodfhgfh:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
prospects +3 Punkty (Ale chociaż śmieszne :D)
zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sociedad brama ????
Brmaka ładna, może teraz jeszcze przycisną, ale wpadła w sumie z niczego

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie jest najlepsze forum, znam co najmniej jedno, które jest lepsze. Nie skakać z offence tylko się odniosłem do postu wyżej. Pozdro!

Status
Zamknięty.