>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
babunia 316

babunia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
I jakoś się stawki dobiera żeby nie być stratny? Lamaka daje większe szanse wygranej czy minimalizowania strat?

jeśli Ty nie wiesz co to jest &quot;łamak&quot; to lepiej się za nie nie bierz..

wawo 1,8K

wawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miercurea Sibiului
I jakoś się stawki dobiera żeby nie być stratny? Lamaka daje większe szanse wygranej czy minimalizowania strat?

hahaha ja pinkole, myslalem ze tutaj juz w miare ogarnieci w temacie siedza, ale widze ze sie mylilem.

T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

stary... to jest jeden zaklad w ktorym obstawiasz, ze druzyna A wygra pierwsza polowe a przegra caly mecz.
kursy na taki zaklad sa wysokie, bo jest to dosc ryzykowne.
stawke dobierasz sobie wedle uznania.

R 35

rustin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
stary... to jest jeden zaklad w ktorym obstawiasz, ze druzyna A wygra pierwsza polowe a przegra caly mecz.
kursy na taki zaklad sa wysokie, bo jest to dosc ryzykowne.
stawke dobierasz sobie wedle uznania.

Gram w forbet i tak chyba nie ma czegoś takiego

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
@Rustin zadaje tutaj pytania jak studenciak a w temacie @logikmana wpier... się i zgrywa profesora typowania bukmacherskiego :]
dokąd ten świat zmierza? ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Nie jest najgorzej, ja starszego braciaka od roku ucze co to znaczy under/over ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie jest najgorzej, ja starszego braciaka od roku ucze co to znaczy under/over ????

to jeszcze troche zejdzie zanim mu wytlumaczysz azjatyckie typu +1.5...a jak zrozumie +1.75 to bedzie juz profesor bukmacherki ????

Status
Zamknięty.