>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OpTic odradza sie!!! Czuje blowout na tej mapie a potem Astralis bedzie zesrane i OpTic wezmie to ????

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostał porządnego rywala i już w pierwszej rundzie ledwo stał na nogach

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To teraz myślę że powinno dojść do walki Popek vs Najman. ???? Po tym co odwalił na nikogo lepszego nie zasługuje.

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
To teraz myślę że powinno dojść do walki Popek vs Najman. ???? Po tym co odwalił na nikogo lepszego nie zasługuje.
El Testosteron akurat organizuje walki już przeszedł na emeryturę

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jakiś pseudofan Wawo? Malo śmieszny to jest Twój wódz. Ja mowie całkiem poważnie. Juz chyba 10 jego typ od wujka/dziadka/taty/mamy/kolegi/brata itd który wiadomo ze nie wchodzi, wiec grywam przeciwnie. Pp jakim kursie 1,1? Mogłem zagrać ok 75/80 mim i kurs był piękny. Poza tym nie każdy ogarnięty jak mówisz gra na nielegalnych zagranicznych bukmacherach ;) (wiem, STS można zamykać od niedawna). Wiec następnym razem bron lepiej swojego wodza. Pozdrawiam

A mi się po prostu wydaje że nic nie zagrałeś z tego meczu a teraz robisz wielki szum... Czyż tak nie jest? ????

T 189

teesbor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakiś pseudofan Wawo? Malo śmieszny to jest Twój wódz. Ja mowie całkiem poważnie. Juz chyba 10 jego typ od wujka/dziadka/taty/mamy/kolegi/brata itd który wiadomo ze nie wchodzi, wiec grywam przeciwnie. Pp jakim kursie 1,1? Mogłem zagrać ok 75/80 mim i kurs był piękny. Poza tym nie każdy ogarnięty jak mówisz gra na nielegalnych zagranicznych bukmacherach ;) (wiem, STS można zamykać od niedawna). Wiec następnym razem bron lepiej swojego wodza. Pozdrawiam
w tym wypadku akurat stane w obronie wawo
po pierwszej polowie postawil u0,5 po kursie 4, duze ryzyko, duzy kurs
Ty postawiles po kursie niskim, pewnie kolo 1,8 - maly kurs, ryzyko nie male
a probujac osmieszyc sam kurs slabo wygladasz. jeslibys postawil w tym momencie co wawo to mialbys rzeczywiscie kurs 1,1 i bylbys smieszny grajac to.
e: jedyne czym wawo wywolal kolejny raz fale smiechu to jak zwykle opis do postawionego betu
e2: i jesli sie przyczepiasz do tego na jakim kto buku gra to
1) przywalaj sie do kazdego typo podanego na forum (nikt normalny nie podaje kursu z stsa)
2) opcja zamknij zaklad dziala na zasadzie kontrowania beta. jesli bys w danym momencie postawil na zaklad przeciwny jakas stawke( trzeba to policzyc) to wyszedlbys na to samo co zamkniecie zakladu. nie wiesz za tem czy wawo gra na nielegalnym buku.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Optic 2 mapa idealnie po mojej myśli lokata na kursie 2.0 to możliwe:p

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
talizmo +1 Punkty
zepsuteradio +6 Punkty
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wzialem OpTic win calego meczu i aktualnie moge zamknac zaklad ze te sama stawke ALE JESTEM TWARDY A NIE MIENTKI jak Popek i zostawiam.
OpTic po win!

Status
Zamknięty.