Co myslicie o virtusach zamykają mi kupon, ale troche boje i nie wiem czy nie zmaknąć bo jakoś nie grają za dobrze
Jeśli chodzi o mapę to po stronie Virtusów, ale z tego co się orientuje to po porażce na Trainie nie mają już szans na awans dalej
Co myslicie o virtusach zamykają mi kupon, ale troche boje i nie wiem czy nie zmaknąć bo jakoś nie grają za dobrze
Euroliga.
Maccabi +8.5pkt
Zalgiris +3.5pkt
Kurs 2.60
Jeszcze jedna kwarta,ale nie ma opcji.
![]()
oj zdziwilbys sie, juz nie takie cuda sie dzialy![]()
oj zdziwilbys sie, juz nie takie cuda sie dzialy![]()
No to łapiemy po 2,08 - obyWbiły składy i Rapid widzę oprócz dwóch pewnych absencji wychodzi z rezerwowym bramkarzem i z dwoma 18 latkami w środku pola, szok! Genk poza jednym nazwiskiem podstawowy skład. Azja już leci mocno z kursami
Tu dwa słowa o meczu i trochę więcej o samym Genk:
https://forum.bukmacherskie.com/f88/5-kolejka-fazy-grupowej-ligi-europy-24-11-2016-czwartek-140117-2.html#post6201617
Pisalem ze jak Maccabi wygra ht 4-6pkt to tego meczu nie odda,i tego bedziemy sie trzymac. Jest 37:44, takze jest 7 pkt.
Prawilnie prrzypominalem...kto zagral ze mna to meczycho to gratulacje ???? na NBA nie gram dzisiaj nic.maccabi +3.5 @ 2.48![]()
![]()
maccabi ht @ 2.75![]()
![]()
maccabi win @ 3.6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prawilnie prrzypominalem...kto zagral ze mna to meczycho to gratulacje ???? na NBA nie gram dzisiaj nic.