Podbeskidzie chyba chce zwolnic trenera..
Jakiego trenera. Te dziadki grają o swoje być albo nie być. To samo ten marny prezes.
Podbeskidzie chyba chce zwolnic trenera..
no tu się nie udało choć sytuacji nie brakowało... troszkę szczescia brakło...Czas 2 gola Constanta - przed 40 minutą
4.33 bet365
czekam te 3 minuty żeby było po 30 minucie i próbuje tak ale lżej.....
To cos słabo grają chyba szkoda, że nie ma na Polsacie Sport meczu nie wiadomo czy się starają w ogóle..Jakiego trenera. Te dziadki grają o swoje być albo nie być. To samo ten marny prezes.
0-2chcecie pewniaka to macie pewniaka ????
Rumunia
Constanta do przerwy 3.00 bet365
u mnie pograne grubo przy 2.80
Aberystwyt- Bala Town Walia w tym meczu over 2,5 jest raczej sprawa oczywista bo obydwie ekipa maja o co walczyc kurs w okolicach @1.7
tutaj daje link - http://www.flashscore.pl/mecz/EerkuGhP/#szczegoly-meczu
moze ktos sobie wezmie pod uwage i zobaczcie sobie jak gra bala town na wyjazdach a aberystwyth u siebie , praktycznie zawsze jest over 3.5 wiec 2,5 powinno byc miekko
0-2
nie mogli tej bramki na 2 4 minuty wcześniej![]()
Jak z Wellingerem to lajtowo 2 punkty traci, w drugiej go połknie ????kurde na Stocha postawiłem h2h to sie wypi.... :/
Nie bardzo rozumiem. Był 33, to jakim cudem miałby w 2 serii odrobić?Ja z Wellingerem to lajtowo 2 punkty traci, w drugiej go połknie ????
A no takim:Nie bardzo rozumiem. Był 33, to jakim cudem miałby w 2 serii odrobić?
w drugiej już nie skaczeJa z Wellingerem to lajtowo 2 punkty traci, w drugiej go połknie ????
To jest takie cos, nie wiedziałem, jak Małysz skakał to takich cudów nie było ????A no takim, że skoczył 95% rozmiaru skoczni więc mimo upadku ma prawo startu w 2 serii.
"Kamil Stoch jednak weźmie udział w drugiej serii, bo uzyskał ponad 95% odległości zwycięzcy pierwszej serii, czyli Petera Prevca."
To jest takie cos, nie wiedziałem, jak Małysz skakał to takich cudów nie było ????
Mała stawka.
Barcelona
Baskonia +10.5 pkt
Kurs 2.90