>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co tam grasz ?

niestety tym razem typ podawalem na priv. Zobaczymy jak sie potocza dzisiejsze mecze. Ja odradzalbym jakiekolwiek ML. Oly value ale Faka czarnym koniem tej Euroligi wedlug mnie, bo kto niby oprocz CSKA I Realu moze im tam zaszkodzic? Panata co najwyzej u siebie, Olymp spadek przeplatane mecze...wloskie Milano? Fenerbahce? watpie. ale to tylko moje opinia powtarzam;p

P.S. na live Faka @ 2.1 mozna pograc za drobniejsze, bo stawiac cokolwiek wieksze na tureckie kluby, oprocz Efesu, to az starch;p

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
niestety tym razem typ podawalem na priv. Zobaczymy jak sie potocza dzisiejsze mecze. Ja odradzalbym jakiekolwiek ML. Oly value ale Faka czarnym koniem tej Euroligi wedlug mnie, bo kto niby oprocz CSKA I Realu moze im tam zaszkodzic? Panata co najwyzej u siebie, Olymp spadek przeplatane mecze...wloskie Milano? Fenerbahce? watpie. ale to tylko moje opinia powtarzam;p

P.S. na live Faka @ 2.1 mozna pograc za drobniejsze, bo stawiac cokolwiek wieksze na tureckie kluby, oprocz Efesu, to az starch;p
W sensie płatne ?
Przecie taki Fener to sie przejedzie walce po Darusaface.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Al Sareeh - Ramtha; powyżej 10 RR @ 1.8
Al Sareeh - Ramtha; powyżej 11 RR @ 2.62
Bet365
e; 2 nabili chwilę temu

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sensie płatne ?
Przecie taki Fener to sie przejedzie walce po Darusaface.

Nie platne, nie chcialem robic masowki jak ostatnio, bo to ze kurs 3+ nie znaczy ze musi wejsc. Pisalem o Faka jak o czarnym koniu, bo to ze vice mistrz europy Fener, jak I CSKA I Real zawsze beda w TOPIE do wygrania Euroligi.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie platne, nie chcialem robic masowki jak ostatnio, bo to ze kurs 3+ nie znaczy ze musi wejsc. Pisalem o Faka jak o czarnym koniu, bo to ze vice mistrz europy Fener, jak I CSKA I Real zawsze beda w TOPIE do wygrania Euroligi.

Przecież wyraźnie napisałeś, że wątpisz żeby Fenerbahce im zagroziło ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Atp one, jak zagra nascie osób z forum to ,żadna masôwka...
Zalgiris gra fajnie,ale w bałkanskim kotle gra się mega cięzko i nie dadzą rady.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wow Higgins co dubla posadzil. SZTOS
aa i wyjebka na banalnej czerwonej w luzie ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież wyraźnie napisałeś, że wątpisz żeby Fenerbahce im zagroziło ????

Nie lubie stawiac na faworytow moze tak to ujme;p Fener faworytem na papierze, ale w grze roznie sie moze zdarzyc I dawalbym tutaj szanse dla Faki.

P.S. jacys fani Die Roten wierza dzisiaj w odrodzenie?

P.S. Tomek wiem, ale podawalem pare razy wieczorem U 206.5 ( @3.3)w meczu Clippers nawet jak linia byla 213.5 w HT...I chamsko za 3 rzucil w koncowce jak juz Cavs zeszli z parkietu. wynik 207 byl, takze dzisiaj musze sie odkuc chociaz troche co nie znaczy ze sie odkuje ale wole nie kusic losu.

wawo 1,8K

wawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miercurea Sibiului
Hanover - Heideneheim
under 0,5 ht 1,9

informacje dostalem przed chwila na tel prosto z niemiec!!!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
domel206 +6 Punkty (Wawo jestes mistrzem :D lubie sie posmiac z twoich tekstow ale ostatnio nawet dobrze Ci idzie :) reputa sie nalezy :))
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Nie lubie stawiac na faworytow moze tak to ujme;p Fener faworytem na papierze, ale w grze roznie sie moze zdarzyc I dawalbym tutaj szanse dla Faki.

P.S. jacys fani Die Roten wierza dzisiaj w odrodzenie?
W lidze, to może im sie trafic jakas wygrana z Fener,dojdzie do play off,wroci Bogdanovic i nie będzie co zbierać.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Birch przez te 3 faule,będzie pewnie 3many na ławie na końcówke:?

Status
Zamknięty.