q7dwa9
Użytkownik
aa poszedłem za ciosem NiP wygra mecz po 1,450 Pinek[/url]

aa poszedłem za ciosem NiP wygra mecz po 1,450 Pinek[/url]
Co zmarnowali to ichNie ma co czekać drugiej godziny.
Wilki 1 kwarta DNB @1.65
Ostatnimi czasy biorą wszystkie 1 kwarty ????
serio mowisz ?
z startem lublin ?
dobra paniska
jak wiecei teraz jest mecz MLS
toronto gra z montrealem pierwszy mecz skonczyl sie 3:2 dla impacat
teraz jest przerwa i prowadzi 2:1 toronto
co oznacza ze montreal musi wyrownac i zaczna atakowac a to oznacza tylko jedno duzooooo bramek !!! jak to mls beda kontry beda bramki nawet jak wyrownaja na 2:2 to toronto sie rzuci do ataku i montreal bedzie mogl skontrowac, tak czy inaczej zapowiada sie ciekawa polowa i radze sledzic ????
od siebie daje
over4.5 @ 1,8 - oczywiscie warto poczekac do kursu 2 ale ja wiem ze tutaj bramka moze pasc bardzo szybko i ja nie czekam, oczywiscie z kazda minuta kurs bedzie rosl i nawet jak bd 70 minuta to warto atakowac nastepne 2 bramki, taka specyfika mls ????
- dlugo nie trzeba bylo czekac na 5 bramek ???? ) uwage bo za chwile znowu cos wpadnie !
Jeszcze 2 bramki myśle, że wpadną
Pingwiny 2 tercja @2
Raczej wezmą
Racja też nie zwróciłem na to uwagi, zalepione oczy mam hahahahanie, juz nie ????
ja zapomnialem ze 3:2 to dogrywka wiec juz zostanie, ewentualnie jakis staly fragment gry ale z akcji pewnie nie bedzie brami za duzo do stracenia zeby ktos ryzkowal ????
oni mieli 1 wygrac, zauwazylem w tym sezonie ze jak jest kurs ponizej 2 albo ponizej 1,9 to trzeba atakowac w 2 stronee ????
Did not play. Czyli nie gra przez decyzję trenera.
Pingwiny 2 tercja @2
Raczej wezmą