Mogłem łapać po 2.5 w najlepszym momencie,ale skośnooka koszykówka to dla mnie teren nieznany i tylko oglądam ???? Wygląda na to,że spokojnie powinni wygrać.Ja łapałem po 2.10 , jest to lepszy zespoł,ale jak to w sporcie..
Mogłem łapać po 2.5 w najlepszym momencie,ale skośnooka koszykówka to dla mnie teren nieznany i tylko oglądam ???? Wygląda na to,że spokojnie powinni wygrać.Ja łapałem po 2.10 , jest to lepszy zespoł,ale jak to w sporcie..
ismailov @ 1,5 Bet365 perełka prowadzenie z przełamaniem 4*:3 , brać póki ciepłe
Bublik @3,57
Za dużo. Kolejny NextGen fajnie pokazał się w Moskwie. Masur na jakiś kosmicznych procentach gra, nie utrzyma tego przez cały mecz.
Fakt, nie wygląda jakoś super, w jednym gemie przy podaniu Masura spokojnie mógł 15-40 zrobić. Dużo błędów, ale widać, że pod względem umiejętności jest lepszy. Ugrać tego seta i potem z górki.słabo gra młodzian
Fakt, nie wygląda jakoś super, w jednym gemie przy podaniu Masura spokojnie mógł 15-40 zrobić. Dużo błędów, ale widać, że pod względem umiejętności jest lepszy. Ugrać tego seta i potem z górki.
EDIT: Martwią mnie tylko te skróty, pachnie JJ.
ja miałem go pograć, ale ostatecznie pograłem, że będzie TB.. jest blisko, ale czuje, że któryś zrobi mi psikusa i się połamie.