>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
Atalanta miażdży Romę w II połowie.
Atalanta win @4,75
Atalanta 3. gol @3,40.

ja pierdykam pogralem roma race to 7 rr jak bylo 1:5 a tutaj sie zrobilo 6:5
wlochy... ????
oglądam ten mecz i normalnie to nie wygląda

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja juz sie wyleczylem po kliku kolejkach naszczescie, teraz gram lige szwajcarską i belgijską i jak wspomniałes polską ale ta jest nieobliczalna
Przeciez praktycznie wszystkie ligi typu Belgijska, Holenderska, Polska to sa ligi pol-profesjonalne. Jesli taki Anderlecht wychodzi na druga polowe i traci 2 gole w 4 minuty to tylko pokazuje jakosc zespolow z topu...badz Twente od 10 minuty gra 11 na 10, strzela gola i kilka chwil pozniej traci bramke i nie potrafi wyciagnac zwyciestwa. To sa ligi pol-profesjonalne i tyle. Takie moje zdanie ????

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
Teraz słupek gospodarzy...

jak Atalanta wyrównała a w roznych bylo 1:5 to ze Atalanta pierwsza zdobedzie 7 rr byl kurs chyba 70
hahahahahahaha
moc siekiery jest ze mną, wydawalo sie niemozliwe ze Rome tak stłamsi taki sredniak masakra
od 0:5 do 8:5 w roznych zachwile będą miec 9 kurs byl ponad 100 na to
dla mnie to jest jakis walek, pierwszy raz cos takiego widze, mysle ze na kursie 120 zarobili sporo

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeciez praktycznie wszystkie ligi typu Belgijska, Holenderska, Polska to sa ligi pol-profesjonalne. Jesli taki Anderlecht wychodzi na druga polowe i traci 2 gole w 4 minuty to tylko pokazuje jakosc zespolow z topu...badz Twente od 10 minuty gra 11 na 10, strzela gola i kilka chwil pozniej traci bramke i nie potrafi wyciagnac zwyciestwa. To sa ligi pol-profesjonalne i tyle. Takie moje zdanie ????

Czyli liga hiszpańska też jest pół-profesjonalna skoro Barcelona nie potrafi wcisnąć gola Maladze, grając dodatkowo 30 minut w przewadze zawodnika?

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Ręczna 16:50

Bjerringbro - Barcelona

TYP : Barcelona i over 56,5 @2,15 forbet

Ręczna 17;00

Veszprem - PSG

TYP : PSG @2,37 bet365

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak Atalanta wyrównała a w roznych bylo 1:5 to ze Atalanta pierwsza zdobedzie 7 rr byl kurs chyba 70
hahahahahahaha
moc siekiery jest ze mną, wydawalo sie niemozliwe ze Rome tak stłamsi taki sredniak masakra
od 0:5 do 8:5 w roznych zachwile będą miec 9 kurs byl ponad 100 na to
dla mnie to jest jakis walek, pierwszy raz cos takiego widze, mysle ze na kursie 120 zarobili sporo
A patrzyłem na te rożne i nie zagrałem... Było po @14 :grin:
Atalantę oglądam od zwycięstwa z Interem. Przyjemną piłkę grają, są na fali, mogą to dzisiaj wygrać.

julek 421

julek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Luków

http://www.flashscore.pl/mecz/G48nMXuo/#szczegoly-meczu
http://www.flashscore.pl/mecz/zRhdzBkk/#szczegoly-meczu
http://www.flashscore.pl/mecz/Qcvkytwm/#szczegoly-meczu

a to w takim razie są ligi amatorskie?

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Belotti zabił Crotone. Pierwszy gol z minimalnego spalonego. Ale ci co pograli Turyńczyków mogą księgować. Z oporami ale do przodu

Status
Zamknięty.