>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tutaj moze byc ciezko ????

bo wawrinka po wygranym secie moze osiąść na laurach i przegrac do 3 i 2

Nie musi nawet seta wygrać, to po pierwsze, a po drugie to jeden set go nie urządza, więc na laurach nie SPOCZNIE.

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę , że te grupowe obliczenia niektórym użytkownikom forum mocno dają się w kość ???? ???? ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Nie musi nawet seta wygrać, to po pierwsze, a po drugie to jeden set go nie urządza, więc na laurach nie SPOCZNIE.

obys mial racje bo calym sercem jestem ze Stanem ale wiem co on moze zrobic ???? i przegrac nawet do 0 lub 1 ???? ja w TB w 1 secie nie wierze ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak swoją drogą to niezła patologia, żeby mecze decydujące o awansie z tej samej grupy grać o różnych godzinach.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Tak swoją drogą to niezła patologia, żeby mecze decydujące o awansie z tej samej grupy grać o różnych godzinach.

Patologia to jest system rozgrywania tego turnieju. I tak rezerwowi siedza, grac w 16, 4 rundy, od wtorku i gra.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Zbyt dużo kasy straciliby grając dwa mecze równocześnie w tak prestiżowej imprezie.

midq 677

midq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no nie poruchal bo donna we francji gra

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zbyt dużo kasy straciliby grając dwa mecze równocześnie w tak prestiżowej imprezie.

Niby tak, ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie, nie patrząc na ewentualne straty, no ale w tenisie przejrzystość i uczciwość nigdy nie były najważniejsze.

up. nie znacie się, były badania i brak seksu = lepsza gra

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany Siekiera dał Murray 2-0 więc wiecie co z tym zrobić. Ja już Stana puściłem :]
oj panie, gdybys ty widzial co ja w nocy na csie wyprawialem ???? Tak sie napeklowalem ze pozniej spac nie moglem ????
Od teraz mowcie do mnie buk bukmacherki ???? ????

midq 677

midq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niby tak, ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie, nie patrząc na ewentualne straty, no ale w tenisie przejrzystość i uczciwość nigdy nie były najważniejsze.

up. nie znacie się, były badania i brak seksu = lepsza gra
brak seksu do 21 dni to lepsza gra, powyzej juz jest gorzej podobno :cool: kajs zech tez to czytal

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
brak seksu do 21 dni to lepsza gra, powyzej juz jest gorzej podobno :cool: kajs zech tez to czytal

No tak, potem już narasta frustracja, ale tutaj była mowa o ruchaniu przed meczem.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale w większości sportów gra się takie mecz równocześnie
Są większe emocje, ale w tenisie mecze nie kończyłyby się w tym samym czasie. Wtedy to dopiero byśmy teorii spiskowych mieli na &quot;live&quot;.

Status
Zamknięty.