>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z moich obserwacji tylko w Chile warto się pakować w kartki. Raz że arbiter, a dwa drużyny i waga meczu.

To ja lubie, 20 minuta i 7 korków, szkoda że tylko 3 dla gospodarzy.

Heh, mogłem nie sprawdzac, faktycznie tylko w Chile kartki do gry. Rożne Argentyny sobie jeszcze wezmę, ale to na live.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Sporo bezsensownych pójść do siatki przede wszystkim. Wie doskonale, że niewiele potrafi przy niej grać, ale odcina mu mózg i z nieprzygotowanych pozycji biegnie.

Zgadza sie ale jak nie bedzie ryzykowal to jak on ma ugrac ?do tej pory Rao wygral w 7 meczach 1 set. To siedzi mu w glowie i on o tym wie. Oczywiscie tez sie zgadzam ze rao w 1 secie w wymianach wygladal naprawde solidnie ale to raczej zasluga djoko ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Macae-Pinheiros
Macae 2.25
Przegrali dwa pierwsze mecze,ale z silnymi druzynami. Po takim kursie mozna cos pograc.

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Statystyki De Loore z dzisiejszego meczu:
1 serwis wygrane pkt: 57%
2 serwis wygrane pkt: 25%
ładnie przytankował ziomuś.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
no to tak jak u mnie, choć jest progres bo wisi jako nierozliczony teraz.
warto 180 Raymonda grubiej? czy lepiej Whitlocka?
Barney tutaj bardzo dobra forma. Mensur trochę nierówno i nie ma co mówić słabo (w porównaniu do ostatnich tygodni). Poprawił się jeśli chodzi o 180&#39;, ale to dalej ten sam Mensur, często schodzi na T19 czy Bullseye. Moim zdaniem oba wejdą, aczkolwiek obecnie mam tylko Barneya. Whitlocka mi zamknął Wright. Także na razie czekam i może live ruszę.
vdB rozliczony.

maliro 633

maliro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Siatka
Maringa - Sada Cruzeiro
Maringa wygra pierwszy set @4,33
Maringa +2,5 seta @2,00

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kosz dziś mega... Baskonia +10, w 4 kwarcie robili wszystko by nie pokryć tego handi i im się udało....... co za mecze dzisiaj..

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Kosz dziś mega... Baskonia +10, w 4 kwarcie robili wszystko by nie pokryć tego handi i im się udało....... co za mecze dzisiaj..

Sytuacja podobna jak z Fener, nie mają czasu na odpoczynek, 3 mecze w ciågu 6 dni.

Status
Zamknięty.