>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Niestety nie mam czasu na dłuzsze posiedzenie i zrobienie aku,dlatego singiel.
Macabi Tel Aviv 2.25
Fener bez Bogdanovica , w ciagu tygodnia to ich 3 mecz. Macabi tam jest ekipa i mam nadzieje,ze nowy trener to poukładał. Łatwo nie bedzie,ale kurs warty gry.
Macabi jedna z lepszych druzyn w Eurolidze w ofensywie i słaba w defens,zupełnie odwrotnie Fener.

Łatwiej niź przypuszczałem :]
87:77 ✅✅
Bamberg własnie pokazał,źd w koszu nie warto grac tak niskich kursów. Handi na Belgrad było cos ok +8.5pkt
P.S. Pomysle nad własnym tematem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maciek1987 +4 Punkty
mendz +1 Punkty (Dzięki za Maccabi, 2,5 złapałem :))
michalbvb +2 Punkty
betbangtheory +1 Punkty
ragz0 +1 Punkty
P 15

podworkowy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Łatwiej niź przypuszczałem :]
87:77 ✅✅
Bamberg własnie pokazał,źd w koszu nie warto grac tak niskich kursów. Handi na Belgrad było cos ok +8.5pkt
P.S. Pomysle nad własnym tematem.

prosta zasada nie gra sie drużyn Niemieckich gdy są dużymi faworytami u siebie w Eurolidze, już parę lat obserwuję, Bayern błysnąl to Zielona ich tam pojechała. To samo Bamberg i inne Alby (której już troszke nie bylo)

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te końcówki ostatnie to są takie załosne ze nie wierze... pierwsz OKC oddała tak frajersko z Orlando, teraz Ci niemcy, najlepsze że miałem zamknąć za 80% zysku i &#39;całorocznik&#39; zablokował mozliwość, a te murzyn w ostatniej akcji co zrobił to powinien wylecieć, cały mecz grał dobrze, a tutaj 2x przetrzymuje piłkę do końca bez podania i uderza z mega ciulowych pozycji.. mega frustracja

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
prosta zasada nie gra sie drużyn Niemieckich gdy są dużymi faworytami u siebie w Eurolidze, już parę lat obserwuję, Bayern błysnąl to Zielona ich tam pojechała. To samo Bamberg i inne Alby (której już troszke nie bylo)
To dodam,źe nie warto tez grać ligi francuskiej, bardzo cięzko tam przewidzieć,za duzo czarnych z łapanki i nie jest to teoria spiskowa. ;)

P 15

podworkowy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To dodam,źe nie warto tez grać ligi francuskiej, bardzo cięzko tam przewidzieć,za duzo czarnych z łapanki i nie jest to teoria spiskowa. ;)

zgadza się, tam dają kursy 1.45 - 2.60 a czy wygra gospodarz czy goście to rzut moneta.

P 15

podworkowy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na betsafe ta promocja ze spinami to pewnie obrót x35 co? bo nie gram tam więc wątpie bym specjalnie wpłacał skoro obrót duży.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
3 dogi na nocke z nba i lece do pracy
Miami
Bulls
Toronto
Po 2j. Bedzie 2/3 i fajnie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na betsafe ta promocja ze spinami to pewnie obrót x35 co? bo nie gram tam więc wątpie bym specjalnie wpłacał skoro obrót duży.

Tak.

Standardowy raczej, bywają większe.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakieś pomysły na eliminacje?
Ja posłałem na razie dubla: over 5,5 korka Ekwadoru + 5,5 kartek w Chile.

Jestem aktualnie na etapie sprawdzania kto sędziuje dzisiejsze mecze i czy mam coś o danym sędzim zapisane.
Kartki w Chile mi dobrze wyglądają, tylko się zastanawiam dlaczego dali 5,5 linię, która się dość niska wydaje.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Jestem aktualnie na etapie sprawdzania kto sędziuje dzisiejsze mecze i czy mam coś o danym sędzim zapisane.
Kartki w Chile mi dobrze wyglądają, tylko się zastanawiam dlaczego dali 5,5 linię, która się dość niska wydaje.
Czemu dali to ich sprawa, sędzia świetny, widziałem go już w akcji.
http://prntscr.com/d7qn7w tu masz nazwiska sędziów jakbyś był na etapie szukania.

matkowsky 1,3K

matkowsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gerwyn Price, @2.10. Bet365.
Thornton bywa nierówny, więc lekkie value na Price&#39;a w tym kursie jest.

maliro 633

maliro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Ekwador - Wenezuela
Ekwador pierwszy 9 różnych -@2,75
Polecam! Ekwador zawsze u siebie robi dużo różnych, Wenezuela to słaba drużyna, powinni dużo nabić różnych

Status
Zamknięty.