siekiera512
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
jaki tam wynik jest?
6-4 dla luminosity a graja po stronie tt gdzie rundy wygrywa sie mega ciezko i taka zaliczka to praktycznie wygrany mecz dla nich
jaki tam wynik jest?
6-4 dla luminosity a graja po stronie tt gdzie rundy wygrywa sie mega ciezko i taka zaliczka to praktycznie wygrany mecz dla nich
Prosze, niech mi ktos wyjasni czemu gospodarze meczow w NBA sa inaczej podani na BET365 a inaczej na flashscore?
Jak taki pewny jesteś to graj w handicapie.Dziś SAS gromi Miami,ale ten kurs 1,11...
Pytanie czy są w stanie powtórzyć ? Są w stanie na fantazji jak to mówię dzisiaj pewnie powalczyć tylko martwi mnie, że wczoraj masa punktów to gra zza łuku gdzie nie wierzę w takie coś drugi raz. Bodaj 7 trójek w 4 kwarcie w tym 11/24 w całym meczu. Gdyby nie to w 4 kwarcie nie mieliby czego szukać. Sam Payton chyba trafił mega ważne 3 trójki pod koniec co mu się nie zdarza.Pisze tutaj bo jestem na tel i nie mam czasu na pisanie analizy
Wczoraj grałem chyba jako jedyny na tym forum win Orlando.
Indiana to najgorsza ekipa jezeli chodzi o defensywę.. Natomiast Orlando najgorsza ofensywa. Jednak wczoraj Orlando sie rozbijało i rzuciło 120 pkt.
Uważam ze Orlando Over 99.5 pkt 1.83 w bet365 to fajna opcja na dziś
Dorzucam ponadto Steven Adams Over 10.5 pkt bet365 2,0 - Nie wystąpi dziś Drummond wiec Adams bedzie mogl poszaleć Baynes dużo fauluje a Adams poprawił skuteczność FT z 53 % na 90% powodzenia !
no właśnie chodzi to handi za mną...Bosh out, Dragić out...
Pytanie czy są w stanie powtórzyć ? Są w stanie na fantazji jak to mówię dzisiaj pewnie powalczyć tylko martwi mnie, że wczoraj masa punktów to gra zza łuku gdzie nie wierzę w takie coś drugi raz. Bodaj 7 trójek w 4 kwarcie w tym 11/24 w całym meczu. Gdyby nie to w 4 kwarcie nie mieliby czego szukać. Sam Payton chyba trafił mega ważne 3 trójki pod koniec co mu się nie zdarza.
Generalnie Indiana to kupa g....obecnie i sam bym szedł w Orlando ale nie chcę przeceniać też wczoraj ich wyczynu.
Bosh out to możesz napisać przy każdym meczu od początku sezonu. To że nie zagra w tym sezonie było pewne już przed jego rozpoczęciem.
Pytanie czy są w stanie powtórzyć ? Są w stanie na fantazji jak to mówię dzisiaj pewnie powalczyć tylko martwi mnie, że wczoraj masa punktów to gra zza łuku gdzie nie wierzę w takie coś drugi raz. Bodaj 7 trójek w 4 kwarcie w tym 11/24 w całym meczu. Gdyby nie to w 4 kwarcie nie mieliby czego szukać. Sam Payton chyba trafił mega ważne 3 trójki pod koniec co mu się nie zdarza.
Generalnie Indiana to kupa g....obecnie i sam bym szedł w Orlando ale nie chcę przeceniać też wczoraj ich wyczynu.
Bosh out to możesz napisać przy każdym meczu od początku sezonu. To że nie zagra w tym sezonie było pewne już przed jego rozpoczęciem.
Over 99.5 przeciwko Indianie było w 9/10 spotkań w tym sezonie wiec grzech nie spróbować . Orlando w ostatnich 3 spotkaniach rzucało Indianie powyżej lini i to sporo wyżej 105, 114, 114 nie mowie ze Orlando wygra ale jak dobrze bedą wyglądali pierwsze minuty to zagram tal jak z Oklahoma wczoraj na Win
Luminosity 1 mapa @3.4 Bet365 (ryzykownie ale kurs zachęca)
było gorąco ale jednak plusik, na dzisiaj zarobiony ????
Jednak nie taki bankrut ;>
bankrutem byłem na początku bo grałem wszystko jak leci, teraz selekcja typów i za drobne można drugą, lepszą wypłatę ugrać ????