Węgry-Szwecja
over 0.5 HT
@2.400
Sytuacje są, brakuje skuteczności. Powinno coś wpaść, szczególnie, że schodzi Legena Gabor ????
LIVE Betting. Piłka nożna. Women. Israel. Premier League. Maccabi Kiryat Gat Women vs Bnot Netanya Women. Wynik z handicapem : Maccabi Kiryat Gat Women (-5.5). Kurs: 1.94
Ale mnie telefon naliczył, mam pęknięty wyświetlacz w smartfonie,
Byłem zalogowany na rocznym, zacząłem obserwować mecze i obstawił mi za 600 kupony które nie weszły. Strata
Cię telefon naliczył. A ja nie zdążyłem na lot. Dzis miałem byc w Dubaju, a w nocy lecieć na Zanzibar. Jestem pare k w plecy. A najgorsze jest to , ze dwa tyg urlopu w domu, bo dziewczyna sie jeszcze rozchorowała ????
Życie nie rozpieszcza, nie wiem dlaczego ale moglo y byc tak pięknie. Będzie następny lot, tak i zakłady do odkucia, głowa do gory
Tyle zbiegów okolicznosci było wczoraj, ze wierze, ze nie było mi pisane tam poleciec. Najpierw strzeliła opona, pozniej teście po nas przyjechali i wpadliśmy do rowu, a na koniec korek na autostradzie, bo był śmiertelny wypadek i zablokowali. 20 min sie spóźniliśmy. Ten Zanzibar to nie był A wygrana. Az tyle nie udaje sie wygrywać ????