>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dorzucam za 0,5j Liban @23. Dla mnie graja lepiej, a kurs z dupy. Chyba, ze jakis walek ma byc.

⛔
Jak sie setki marnuje, to tak jest. Szkoda, bo ladne kursiwo, a bylo naprawde blisko.

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Niemcy U21 w bardzo mocnym składzie, myślę że można live będzie próbować.
Bez 12-10 podstawowych zawodników chciałeś powiedzieć chyba. Grają mocne rezerwy + Sane z City i Arnold z Vfl. Co nie zmienia faktu, że i tak prowadzą grę i byli bliżsi zdobycia bramki.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież Toljan, Weiser, Oztunali czy Stark to poziom Bundesligi, więc jakie rezerwy. Akpoguma, Amiri czy Phillip to też nie żadne no-name&#39;y.

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Przecież Toljan, Weiser, Oztunali czy Stark to poziom Bundesligi, więc jakie rezerwy. Akpoguma, Amiri czy Phillip to też nie żadne no-name&#39;y.
No name czy nie, ale rezerwowi reprezentacji na pewno. Chodzi mi o tą listę:
Brakuje obrońców - Joshuy Kimmicha (21 lat, Bayern Monachium), Yannicka Gerhardta (22 lata, Wolfsburg) i Jonathana Taha (20 lat, Bayer Leverkusen), brakuje pomocników Juliana Brandta (20 lat, Bayer Leverkusen) i Maxa Meyera (21 lat, FC Schalke), a także skrzydłowego Serge&#39;a Gnabry&#39;ego (21 lat, Werder Brema), który zanotował kapitalny debiut w drużynie narodoej, strzelając hat-tricka San Marino. Trener Kuntz po czwartkowym meczu z Turcją odesłał również obrońcę Matthiasa Gintera (22 lata, Borussia Dortmund), pomocnika Mahmouda Dahouda (20 lat, Borussia Moenchengladbach) oraz napastników Davida Selke (21 lat, RB Leipzig) i Timo Wernera (20 lat, RB Leipzig).

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to na takiej samej zasadzie można powiedzieć, że u nas brakuje Kapustki, Zielińskiego czy Linetty&#39;ego.

Status
Zamknięty.