randomizerr
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Gdyby kryli srodek to kazda runda wygladalaby wlasnie tak. Swoja droga C9 ma przewage 1-2 zawodnikow, a i tak potem nagle przegrywaja.
W pierwszym fullu nie wiem kto miał awp stał w oknie z nożem po czym wpadł smoke i musiał się wycofać. Nawet nie pikował by uzyskać informacje....Gdyby kryli srodek to kazda runda wygladalaby wlasnie tak. Swoja droga C9 ma przewage 1-2 zawodnikow, a i tak potem nagle przegrywaja.
W pierwszym fullu nie wiem kto miał awp stał w oknie z nożem po czym wpadł smoke i musiał się wycofać. Nawet nie pikował by uzyskać informacje....
Mi to wygląda na wyjebanie a nie grę. Dlatego właśnie online jest takie zjebane do grania czasami.
To odwieczne pytanie w tym zawodzie. Odpowiedzi nadal jednak nikt nie znalazł.Czemu
Oklahoma co cegli to głowa mała. Indiana prezentuje imho niższy poziom nawet niż Philadelphia, a to już jest serio dramat...
Tak dogrywka się liczy w takich zakładach. Niestety przy 1:1 Twój zakład jest skazany na porażkę. No chyba, że to buk gdzie są dziwne zasady ale nie sądzę.takie pytanie bo mam NHL alternatywna suma ponizej 2.5 @ 12
co jesli bedzie 1:1 ? wchodzi czy dogrywka do tego sie zalicza
w bet365Tak dogrywka się liczy w takich zakładach. Niestety przy 1:1 Twój zakład jest skazany na porażkę. No chyba, że to buk gdzie są dziwne zasady ale nie sądzę.
w bet365
mam ten zaklad za 50 zl kurs 12
i moge go zamknac teraz za 200
w meczu Blues i hawks
tak samo mam karne w meczu Ottawy
NRG jakie pusiaki. Dostaja 12:0, przegrywaja na buyu na 13:0 i nagle niby lagi maja i powtorka rundy, smiech. I tak dostali w plecy te runde.
Co do zakladu, to nie jest tak ze wlicza sie tylko dogrywka? Jak nie strzela w dogrywce to zaklad nie powinien byc wygrany? W koncu karne ro karne.
Nie w NHL. Tutaj dogrywka i karne wliczają się do totalów.
Rozumiem. Dziekuje. W kazdym buku tak jest?