>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślisz, że znalazłby się ktoś, kto odmówiłby Fedexowi gry w debla?

&quot;- Siema stary, mam ochotę popykać debla do końca kariery, wygrać trochę szlemów i zarobić trochę hajsu, piszesz się?
- A czy papież sra w lesie?
- Nie wiem, ale jeśli chcesz się dorobić extra kasy, to jest kupa szmalu do zgarnięcia.&quot;

???? ???? ????

Akurat to co zacytowałeś tyczyło się Djokovica ????
A poza tym to wątpię, aby to było takie proste. Gracze mają pewnie jakieś umowy, terminarze gier. To nie jest gierka podwórkowa typu:
-Siema Roger gramy za tydzień w Paryżu?
-No siema Novak, jasne chłopie, byłem już umówiony na debla ze Stachem, ale walić go, pewnie znowu oleje mecz, wolę Ciebie ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
teraz chyba bedzie warto pograc na przelamania dimitrova juz pewnie sie spalil :p
20gem djoko @ 2,5 bet 365

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
-No siema Novak, jasne chłopie, byłem już umówiony na debla ze Stachem, ale walić go, pewnie znowu oleje mecz, wolę Ciebie ????
hahahah ???? Wawrinka i odpuszczanie meczy, to takie typowe :razz:
W sumie debel Djoker i Fedex to byłaby para nie do zajechania, Bryani mogliby trząść portkami o rekord turniejów atp... :cool:
Widzę, że Rojerów ludzie pięknie zabili, Monroe/Sock +2.5 gema wisi za @1.71... w sumie ciekawa opcja.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hahahah ???? Wawrinka i odpuszczanie meczy, to takie typowe :razz:

W sumie debel Djoker i Fedex to byłaby para nie do zajechania, Bryani mogliby trząść portkami o rekord turniejów atp... :cool:

Coś mi się wydaje, że jedna połowa kortu nie jest dostatecznie duża, aby pomieścić 2 takie osobowości i takie gwiazdy razem ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to miło chociaż raz widzieć mecz Dimitrova nie obstawiając go i się tylko śmiać, że jest jednym z najgorszych kretynów w całym tourze. Za dużo razy już grałem przeciwko niemu nawet, aby dalej próbować

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to miło chociaż raz widzieć mecz Dimitrova nie obstawiając go i się tylko śmiać, że jest jednym z najgorszych kretynów w całym tourze. Za dużo razy już grałem przeciwko niemu nawet, aby dalej próbować

Jutro zagraj że w deblu przegra, może całe forum się ucieszy razem z Tobą :cool:

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jutro zagraj że w deblu przegra, może całe forum się ucieszy razem z Tobą :cool:

Podwójne harakiri. Zero grania debli i zero grania meczów z udziałem Dimitrova. Muszę być konsekwentny ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia

nie po to masz go 1-go na czarnej liscie ????
on moze chce sie zmienic, ale mentalnosc zwyciezcy ma sie od urodzenia, on tych cech nigdy nie mial i miec nie bedzie. Jedyna możliwosc ze dimitrov cos osiagnie to jak bd mial ponad 30 lat i mozg troche sam zmadrzeje

Status
Zamknięty.