>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kamke z 2:3 na 5:3 i mając piłki setowe oddal gema. Zaraz pewnie i seta

betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland
Co do Djoko może dziś przegrać...Czytałem gdzieś Jego wywiad że ma jakieś problemy radością z gry...Moim zdaniem po wygraniu RG czyli tego trofeum , którego nie posiadał stracił motywację...

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Co do Djoko może dziś przegrać...Czytałem gdzieś Jego wywiad że ma jakieś problemy radością z gry...Moim zdaniem po wygraniu RG czyli tego trofeum , którego nie posiadał stracił motywację...

On to mówił w wywiadzie po USO.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli serio stracił motywację do grania to po utracie 1 miejsca w rankingu na rzecz Murraya co jest rzeczą nieuniknioną może podjąć decyzję o zawieszeniu kariery. Wydaje mi się, że Igrzyska dobiły Djoka psychicznie, bo odpadnięcia w 1 rundzie chyba nikt się nie spodziewał. Złoto IO to jedyne czego nie ma w dorobku, a czekanie kolejne 4 lata dla niezbyt młodego już tenisisty lata świetlne

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Złoto IO to jedyne czego nie ma w dorobku, a czekanie kolejne 4 lata dla niezbyt młodego już tenisisty lata świetlne
Federer czeka dłużej i jakoś kariery nie skończył. Mało tego, przegapił kolejne IO, a grać będzie nadal.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Djoko win 1 set @ 1.66 ja zlapalem 1,95

⛔

niestety przez glupote przegralem bo moglem zamykac z zyskiem
poki co nie polecam grac djokera nawet jak ugra 2 seta nie znaczy ze wygra, cos jest nie tak

Status
Zamknięty.