>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale po prostu kasa doszła na konto? Czy np w bonusie? Czy kupon rozliczony po 1.0&gt;?

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten Cilic niby przebija, niby mocno i kątowo, ale żeby cos pierwszy zaryzykował np. zmianę kierunku to ni h..

iseecrazy 20

iseecrazy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie polecial kupon na czyste wygrane: manu, roma, feyenoord, schalke oraz villareal

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Ja dostałem zwrot godzinę po meczu.

Swoją drogą całoroczny dobrze zarobił. Ja pre dałem Real...Na freebeta over 6.5... Gdyby nie ta poprzeczka. Co jak co, ale dla Legii mega szacunek. Zagrali super mecz, taki futbol super się ogląda. Tylko teraz czuję, że nie wygrają z Cracovią. Czekam też na kursy że Sportingiem, bo ja skusze się pewnie na Legię ???? Będzie mega ciśnienie, a jak zagrają tak jak z Realem to jest szansa.

Co jeszcze od siebie dodam o LIdze mistrzów to, że można będzie grubo grać na Real na wyjeździe że Sportingiem w najbliższej kolejce. Real będzie zmotywowany bh zająć 1 miejsce. Jeden a właściwie dwa warunki. Wygrana w Lizbonie ze Sportingiem, wygrana z BVB u siebie w ostatniej kolejce.

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
juz 4.33 ???? myslisz bo tez nad tym myslalem caly czas ale WTA to dla mnie jak ruletka

Na razie mecz b. wyrównany, 60/40 dla mnie dla Ukrainki dlatego to 3.0 to dużo było.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Cilic jeszcze nigdy nie wygral z Goffinem. Wszystkie mecze poprzednie przegral.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale Marin machnął UE- klasa światowa :grin:
jak na moje to jeszcze nie koniec tego seta

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spokojnie Goffin często nie wytrzymuje w takich sytuacjach, hahah mowilem 2 proste auty..
ale to jest typ, zero
graj zajebiscie wywalcz przelamanie, wyrzuć 3 piłki i zrób DF&#39;a co za bezmozg!

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serio jak można takie cos odwalić, cały set lepiej w wymianach, a tu pach 4 proste bledy, co on pierwszy raz gra w turnieju atp?

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekaw jestem jeszcze czy Mahuty też sprzedadzą mecz jak wczoraj Murraye. Różnica jest taka, że wszystko na kamerach...

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe czemu ja zwrotu nie dostałem za ten zakład na żywo :roll:

Status
Zamknięty.