>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
oczywiscie ze mam aczkolwiek trzeba tez zachowac zdrowy rozsadek

eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzuci :p chodzi mi o takie all in, że potem trzeba było dochodzić do siebie trochę ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
minglee +1 Punkty
minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzuci :p chodzi mi o takie all in, że potem trzeba było dochodzić do siebie trochę ????
tzw bet na otarcie łez? :grin:
btw widzicie jakieś szanse na comeback SK ? ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu te czarnuchy to są takimi bezmózgami, żeby rzucać 15 minutach wszystko na mega skuteczności, a nagle na 5 minut przed końcem kwarty prowadząc mecz 15 czy 16 pkt, stracić pod rząd 10 i nie rzucać kompletnie nic?! San Antonio tym razem. Miałem pograny under 39,5 punktu Heat w 1 połowie i wchodziło jak w masło do czasu kiedy zostało 5 minut i Spurs traciło z 6 razy piłkę pod rząd a tamci rzucali...

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
eeee Panie. kto nie postawił chociaż raz w życiu all in i przegrał niechaj pierwszy kamień rzuci :p chodzi mi o takie all in, że potem trzeba było dochodzić do siebie trochę

to zobacz co ja dzis zrobilem ????
i zobacz sobie przebieg meczu
ja to zagralem przy 1:1

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
to zobacz co ja dzis zrobilem ????
i zobacz sobie przebieg meczu
ja to zagralem przy 1:1
Anderlecht to frajerzy tego weekendu są, czerwona w 40 sekundzie dla przeciwnika, a oni przegrywają 2-1, brak słów. Pograłem ich win HT przy 1-1

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
te GSW gra jak na treningu, tyle ciulowych podań, że masakara ;d

podań jak podań, oni grają tak lekceważąco, że to po prostu aż się ciężko ogląda. Póki nie będą mieli normalnego rywala, a bardziej póki nie będzie PO to będzie ciężko o jakieś zaangażowanie

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko ja mam deja vu z finału VP - Dignitas? Najpierw gospodarz zgarnia pierwszą mapę, później remis i blowout na trzeciej.

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podań jak podań, oni grają tak lekceważąco, że to po prostu aż się ciężko ogląda. Póki nie będą mieli normalnego rywala, a bardziej póki nie będzie PO to będzie ciężko o jakieś zaangażowanie
mieli w 1 meczu i dostali srogi wpieeerdol :]

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
???? GS Warrios v PHX Suns under 109.5 (1. połowa) @ 1,86

⛔

Fajne rzucanie się zaczęło... 111. Idź do diabła, a dodałem over Valdivii i ładne ako za dobrą stawkę. Szkoda gadać.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cloud9 mi Dzisiaj tak dało zarobić jak mi nie daje zarobić mój zakład pracy przez tydzień. Muszę przemyśleć swoje życie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
domel206 +4 Punkty
Status
Zamknięty.