>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
M 465

michal91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiadomo, ale wcześniej za małe stawki grałem, ostatnio większymi kwotami zacząłem obracać, a na skrillu dostałem maila że mam limity i muszę skan dowodu wysłać

No to wyślij im skan, poproś o ściągnięcie limitów. Do tego zamów kartę, zrób vipa i po problemie.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jak zarobiłeś ,,trochę&#39;&#39; na tym meczu? Table tennis jest nieobliczalny i opłacalne jest granie wbrew kursom, chociaż nie zawsze. Powodzenia w dalszym typowaniu

x3 dzieki ????

swoja droga pisz czasem typy bo widac ze masz nosa do pingla ????

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nic strasznego Ci się nie stanie, ale jednego nie rozumiem - po diabła wpłacać przelewem, skoro potem jest się tak niepewnym? Rozumiem, że czasami są różne sytuacje i nie można zrobić takiej transakcji, jaką by się chciało. No ale w naszej sytuacji dbanie o bezpieczeństwo powinno być priorytetem.
Limity mi dali i muszę skan dowodu wysłać, ale załóżmy że zweryfikuję konto i wpłace 1k przez skrilla, to będę mógł od razu z beta na skrilla wypłacić, czy jakieś obrót potrzebny?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i wpłace 1k przez Skrilla, to będę mógł od razu z beta na Skrilla wypłacić, czy jakieś obrót potrzebny?
Wszędzie tak się da, ale nie w Bet365. Mają twarde kanały transakcji. Tutaj już wszystko musisz zlecić na konto i więcej takich błędów nie popełniaj ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kyle anderson @ 5,0 dart
za drobne mozna dac wright oprocz farbowania lba nic wielkiego jak zwykle nie gra sporo farci i ot ma przewage lega

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
x3 dzieki ????
swoja droga pisz czasem typy bo widac ze masz nosa do pingla ????
To są spotkania w ramach ETTU Cup kobiet. Z moich obserwacji wynika, że w kolejnym meczu zagrają MO Zhang z Ching Cheng. Pierwszy mecz przegrała zawodniczka gospodarz 2-3, więc w jakimś stopniu Mo Zhang będzie chciała odrobić straty. Zaraz pojawi się w ofercie live, obecnie kursy przedstawiają się w stosunki 4,50 do 1,16
Już grają +1,5 seta Zhang po 1,83 bet365
To jest druga gra dzisiejszego dnia, a drużyny rywalizujące to Linz AG Froschberg z Cartagena UCAM

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kyle anderson @ 5,0 dart

za drobne mozna dac wright oprocz farbowania lba nic wielkiego jak zwykle nie gra sporo farci i ot ma przewage lega

szkoda strzepic ryja 0% na zielonych to nawet na mocnym rauszu jestem w stanie rzucac lepiej niz ten grubas w cwiercfinale ????

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
mialem postawic ze hazard strzeli poszedlem do wc wracam a tu .... ????
mysle ze warto jeszcze ze 2 bramy strzeli bo w formie ostatnio jest, w takiej w jakiej od chyba 2 lat nie byl ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To są spotkania w ramach ETTU Cup kobiet. Z moich obserwacji wynika, że w kolejnym meczu zagrają MO Zhang z Ching Cheng. Pierwszy mecz przegrała zawodniczka gospodarz 2-3, więc w jakimś stopniu Mo Zhang będzie chciała odrobić straty. Zaraz pojawi się w ofercie live, obecnie kursy przedstawiają się w stosunki 4,50 do 1,16
Już grają +1,5 seta Zhang po 1,83 bet365
To jest druga gra dzisiejszego dnia, a drużyny rywalizujące to Linz AG Froschberg z Cartagena UCAM
laaa szybko ???? ja mam wina po 2,62 i tez teraz kicam czy zstawiac czy nie ????
e; bilbym repute ale juz Ci nie moge dac ????
podbije na gg moze jutro bo warto nawiazac kontakt ????

Status
Zamknięty.