kuchcik
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Poczekaj do końca ????@Kuchcik
Nie no, wiedzy mu odmówić nie sposób. Swoją drogą chciałbym mieć ten sam towar co on.
https://www.youtube.com/watch?v=Ih2WN_kcsYk
Poczekaj do końca ????@Kuchcik
Nie no, wiedzy mu odmówić nie sposób. Swoją drogą chciałbym mieć ten sam towar co on.
Akurat Radwańska w miarę sobie zawsze radzi Kerber, mecz typowe 50/50 jak dla mnie i spodziewam się równych kursów. Nic nie postawię, ale wg mnie Radwańska 2-0.Bez przesady, Kerber to na 90% wciągnie ją nosem. Jak dadzą 1.6 na Niemke to trzeba brać z pocałowaniem ręki.
Hahahah, co on ku*wa bierze. Załatwcie mi to, płacę jak za prezydenta. ????Poczekaj do końca ????
https://www.youtube.com/watch?v=Ih2WN_kcsYk
Hahahah, co on ku*wa bierze. Załatwcie mi to, płacę jak za prezydenta. ????
a czy masz wrazenie, ze jest moze odwrotnie?
pogon vs miedz over 10
uznali że zakład nie wszedł, a to ostatni zakład na kuponie, jak myślicie warto reklamować, a jak tak to gdzie się to robie bo w Ladbrokers jeszcze nie zgłaszałempuściłem w Ladbrokers takie zdarzenie Rajeev Ram / Raven Klaasen V Venus Williams / Robert Lindstedt, zdaje sobie sprawę ze to pomyłka ale jk Oni to potraktuja?
Tylko KATARZYNA NOWAK. " Och moj boże jakiż to był forehand , cóż za zagranie no proszę państwa" Raz z taką chrypą przyszla chora i biadoliła te swoje pierdy.
O wlasnie Tomasz Lorek nastepny as wjezdza aka " Zagral ten wolej niczym Edberg lub Jiri Novak w 2000 na łonie wimbledonskiej traw ????
Tendencja jest taka , że najlepiej komentują najmłodsi. Olejniczak i jeszcze jeden ,ktorego nazwiska zapomnialem.
Jeszcze nie, ale pewnie się znajdzie jakiś pierwszy sprawiedliwy.drdeep dostales ostrzezenie za tego wulgara zakropkowanego?
tak z ciekawosci pytam :razz:
uznali że zakład nie wszedł, a to ostatni zakład na kuponie, jak myślicie warto reklamować, a jak tak to gdzie się to robie bo w Ladbrokers jeszcze nie zgłaszałem
uznali że zakład nie wszedł, a to ostatni zakład na kuponie, jak myślicie warto reklamować, a jak tak to gdzie się to robie bo w Ladbrokers jeszcze nie zgłaszałem
Hahah, przypomniałeś mi te jego hasełka. ????????Tomasz lorek: Return jak z baśni, kontrpje, sprząta przy sieci
Nie wiem że to mu się nie nudzi 10 lat co mecz to samo ciagleHahah, przypomniałeś mi te jego hasełka. ????????
Dobra, koniec offtopowania.
Makarowe 2:0 @2,20 całoroczny