>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland
... Mają rodaczkę w Topie światowego tenisa to zazdrosne Polaki takie rzeczy musza pisać -.-.

Ta rodaczka ma głęboko w d...to ze jest Polka.Przechlapala sobie u mnie postawa na 2 Olimpiadach.Jak można tak traktować grę dla swojego kraju!!!!Tam gdzie jest kasa to juz inna sprawa...Tam ma motywacje...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze dobły jest Sikoła z Ełłospołtu, spec od wszystkiego.

Stopa też dobrze daje. Nie ukrywa, że jeden z drugim handlują i nie boi się tyrać tych, którzy łatwo poddają mecze.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pliska sypie asami to juz mu glosik sie zmienił. Po cichutku wyszeptal: &quot;no co tu dużo opowiadać&quot; :grin:

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
Stopa też dobrze daje. Nie ukrywa, że jeden z drugim handlują i nie boi się tyrać tych, którzy łatwo poddają mecze.
Stopa jest jednym z najlepszych w swojej dziedzinie. Ma wiedzę, głos, charyzmę i jaja no i fajnie się go słucha, bo nie odlatuje po najprostszych piłkach jak niektórzy tylko dlatego, że Polak gra. Najlepszy od tenisa jest chyba Domański, ale to moja subiektywna opinia.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Stopa jest jednym z najlepszych w swojej dziedzinie. Ma wiedzę, głos, charyzmę i jaja no i fajnie się go słucha, bo nie odlatuje po najprostszych piłkach jak niektórzy tylko dlatego, że Polak gra. Najlepszy od tenisa jest chyba Domański, ale to moja subiektywna opinia.

Domański w miarę, ale nie przesadzałbym.
Kiedyś upatrywal faworyta w meczu po tym, że jeden był na 30 miejscu w rankingu a drugi na 41 :p i powtarzał z trzy cztery razy: no jest wyżej w rankingu i faworytem tego spotkania

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ujdzie i Domański, ale Stopa wyżej. Charyzma i brak ekstazy z byle powodu górują. Do tego dochodzi blog pt. Rotacja wsteczna. Dobre wpisy, bez ściem i otoczek.

Status
Zamknięty.