>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No proszę primadonna jeszcze ogarnie tego seta...Nie lubię tej gwiazdeczki mam nadzieje ze Karolina wygra.Pliskova win @ 2.75

... Mają rodaczkę w Topie światowego tenisa to zazdrosne Polaki takie rzeczy musza pisać -.-.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
weles60 +6 Punkty
bossm 692

bossm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
puściłem w Ladbrokers takie zdarzenie Rajeev Ram / Raven Klaasen V Venus Williams / Robert Lindstedt, zdaje sobie sprawę ze to pomyłka ale jk Oni to potraktuja?
mam nadzieje że uniewaznia bo Klasseny nic nie grają...

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
... Mają rodaczkę w Topie światowego tenisa to zazdrosne Polaki takie rzeczy musza pisać -.-.
Bo jej gra irytuje, jak ona sama.Szczególnie po przegranych meczach - na konferencjach prasowych. Gram ją ze względu na beznadziejną postawę Pliskovej w poprzednim meczu i historię gier z Agą, a nie dlatego, że jestem pod wrażeniem jej umiejętności ???? Mam nadzieję, że będą apetyczne kursy na Kerber, jeśli przejdzie.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie da się słuchać tak stronniczego komentowania. Troche odlatuje gostek co jest denerwujące, przeszkadza w oglądaniu zwyczajnie.

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
Nie da się słuchać tak stronniczego komentowania. Troche odlatuje gostek co jest denerwujące, przeszkadza w oglądaniu zwyczajnie.

Tak jakby kupon mu na włosku wisiał. Beznadziejny komentator, ale trudno o dobrych w tenisie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

On zawsze tak. Obudź go o północy i pewnie by poemat o Iśce walnął.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niculescu @1.66
Rumunka kosi na hali, przyzwoity kurs na jej win.

33% po 1 serwisie, tak chyba się nie da wygrać spotkania. Mimo wszystko wczoraj było podobnie, a Niculescu zdobywa masę punktów przy podaniu Davis, także 4.50 nadal kusi... :razz:

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo jej gra irytuje, jak ona sama.Szczególnie po przegranych meczach - na konferencjach prasowych. Gram ją ze względu na beznadziejną postawę Pliskovej w poprzednim meczu i historię gier z Agą, a nie dlatego, że jestem pod wrażeniem jej umiejętności ???? Mam nadzieję, że będą apetyczne kursy na Kerber, jeśli przejdzie.
Faktycznie słaba jest. Dlatego tak długo na topie się utrzymuje. A szkoda gadać.

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
Typowe dwumetrowe auty Pliskovej, oby jeszcze serwis z meczu z Kuzą wrócił i Agnieszka nie będzie musiała dużo robić, żeby wygrać.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Taaaaaaaak! Ależ return! Można bic brawo na stojąco!&quot; :browar565:

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poziom komentarza w TVPiS drastycznie spada z roku na rok. Wymieńcie mi trzech dobrych komentatorów z publicznej.

Tomasz Lorek z Polsatu jak czasami odleci to nie ma mocnych ????

Poza nim, to wiadomo - młody Tomaszewski i Kasia Nowak. Esencja komentowania.

Status
Zamknięty.